2777
2789
عنوان

امروزم بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 54247 بازدید | 342 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرز استفاده نی نی چک چطوریه میشه یکی بهم بگه  

نی نی چک نه جیگر، بی بی چک  توضیح کاملش روی بسته بندیش هست. خیلیم آسونه. دو قطره ادرار روی محل تعبیه شده می‌ریزی و بعد از چند دقیقه خطوط رو میبینی، اگر یه خط بود، منفی و اگر دوتا بود، مثبته. شاد باشی عزیزم

اونوقت شما ناراحت نمیشدی؟😦 مامان من بااینکه خانواده شوهرش شدیدا پسرین میگه اصلا دلم پسر نمیخواست و ...

نه اصلا الآن من و داداشم عاشق همیم، با هم میریم بیرون خریید میگردیم حتی با اینکه 10 ساله ازدواج کردم ولی رابطه مون خیلی خوبه، دوس داریم همدیگرو،داداش یه خوبیایی داره خواهر یه جور

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...
وااای نمیدونی چقد خوشحالم دوست ندیده دوستداشتنی... چرا اشکم درومد برات.. خدایا شکرت خدایا هزار ...

عزیزدلممم🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

فدای دل مهربونت 😘خیلی به من لطف داری دوست گلم😙😙😙

چشم عزیزم حتما ..اگه لایق باشم دعات میکنم 😙😙

این چه حرفیه میزنی معلومه که لایقش هستی انشالله عیدکه اقدام کردی همون باراول نتیجه بگیری😍😍بیای همین خبرخوبو به من بدی منم ذوق کنم😀😀😀

منم یباربارداری شیمیایی داشتم که میگن نشونه خوبیه ..کاش اقدامارو ادامه میدادی چون یعنی بدنت اعلام آمادگی کرده..بازم هرجور صلاحته.. امیدوارم به هرچی که میخوای زود زود برسی😙😙😙

نه اصلا الآن من و داداشم عاشق همیم، با هم میریم بیرون خریید میگردیم حتی با اینکه 10 ساله ازدواج کردم ...

بعد همسرش مشکلی نداره... چطوری برخورد میکنه..... شما هم حتی لااقل روزی 1 بارو زنگ میزنی داداشتون یا دوبار یا فقط خواهر شوهر منه.. یا حتی 3بار تو هر چیزی ازش نظر میخواین

بعد همسرش مشکلی نداره... چطوری برخورد میکنه..... شما هم حتی لااقل روزی 1 بارو زنگ میزنی داداشتون یا ...

نه روزی یه بار که نه چند روزی یه بار الآنم که مسیرمون دور شده شاید کمترم ببینیم همو، سعی کردم اعتدالو رعایت کنم

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...
عزیزدلممم🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 فدای دل مهربونت 😘خیلی به من لطف داری دوست گلم😙😙😙 چشم عزیزم حتما ..اگه ...

😍♥️ان شالله...

چی بگم خواهر...همسر راضی نبود 

خودمم دس ماه دفاع پایان نامه دارم...دیگه گفتم بعد اون..کاش بگیره ماه اول...😘🎈

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

😍♥️ان شالله... چی بگم خواهر...همسر راضی نبود  خودمم دس ماه دفاع پایان نامه دارم...دیگه گف ...

آهاخب پس دیر نمیشه انشالله هرموقع سرتون خلوت شد و خیالتون آسوده اونموقع اقدام برو..انشالله میگیره😍😍😘😘😘