2777
2789
عنوان

امروزم بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 54247 بازدید | 342 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا پسر سالم و صالح به مادر محترمتون بده...آنیم

ممنونم عزیز دلم 

انشاالله شمام حاجت دلتو بگیری مهربون😍😘

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

دعاکنید منم پسر داربشم خیلی دوست دارم😍😍🙏🙏

خدایا هرکس نی نی میخواد بهش بده هر جنسیتی که میخوادنی نی منم حفظ کن اگه امکان داره پسر باشه آخه میخوام اسم امام زمانمو روش بزارم و درآینده سرباز امام زمان باشه ان شاءالله🤲🏻🤲🏻خدایا دست رد به سینم نزن جز تو کسی رو ندارم😢😢
عزیزم انشاالله زود مادر بشی...یه لحظه امضاتو دیدم دلم گرفت...توکل بخدا 

ممنونم از دعای قشنگ دوست عزیز...انشاالله🙏🙏

۱۸ ساله منتظر نی نی ام دو مرحله کاشت ناموفق داشتم الان تو مرحله سوم هستم چن روز دیگه میرم برا آزمایش میشه دعام کنید😢😢🙏🙏
مامانم ۳۷ سالشه منم ۱۹ سالمه و دوساله متاهلم ولی ارزوی برادر دارم

انشالا به خواسته برسی کار خواص کرد چرا تعین جنسیت نکرد

برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗 

مبارکت باشه برای منم دعا کن یک ابان ای یو ای کردم

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
بچه ها من تیرماه ۱۹پریود شدم مرداد ماه ۱۳ شهریور۷ مهر ۴ بعد ۱۱مهر عکس رنگی انداختم مشکلی نداشتم ...

همه ی پریودات روزای پریود منه دقییییق😐😐

یعنی به خدا هنگ کررررردمممم فک کردم خودم پست گذاشتم 😦😦😦😦

❤️خدایا شکرت برای داده هات و نداده هات❤️
انشالا به خواسته برسی کار خواص کرد چرا تعین جنسیت نکرد

عزیزم اصلا مادرم نمیتونس باردار شه میگفتن باید ای وی اف کنی چون دوسال قبل دوتا پسر سقط کرد و لوله هاش مسدود شده بود پدرمم واریکوسل شدید داشت و نیاز ب عمل ک ی خفته مونده ب ای وی اف فهمید بطور طبیعی حامله شده

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم