2777
2789
عنوان

خاستگگگار

401 بازدید | 47 پست

سلام دوستان.منو یه پسری از اشناهای خیلی دور تقریبا یکماهیه باهم صحبت کردیم و خیلی تفاهم داشتیم .موقعیت کاری و خانوادگیش خوبه و تنها مشکل اینکه شهرستانن .که اونم من برام خیلی اهمیت نداره دیگه .گفت مادرش مخالف بوده همیشه که این زن از شهر دیگه بگیره بعد گفت باهاش صحبت میکنم در موردت ببینم چی میگن...دو هفته پیش اومد شیراز همو دیدیم و کلی صحبت کردیم و بعد هم که برگشت گاهی میگفت دلم برات تنگ شده و قرار شد اینهفته هم بیاد دوباره همو ببینیم.دیشب داشتیم چت میکردیم دوباره گفت خیلی دلتنگت شدم وقتای دلتنگی بداخلاق میشم.بهش گفتم اینکه خوب نیست چون راهمون دوره .تا اراده کنیم نمیتونیم مون لحظه ببینیم همو.بعد یدفعه در اومد گفت حالا اگر هم قسمت نشد .در عوض دوست خوبی پیدا کردم !!!!من خیلی بهم برخورد ...بهش گفتم بنظرم برای اینکه وابستگی ایجاد نشه با مادرت اول صحبت کن ببین نظرشون چیه بعد اینهفته بیا اگر اوکی بودن..گفت من هنوز موقعیت جور نشده که بگم ولی میخواستم بزودی بهشون بگم .بعد هم  سرد شد ..جوابمو خیلی سرد داد و بعدم شب بخیر..امروز صبحم پیام صبح بخیر نداد من خودم پیام دادم و اونم خیلی رسمی جواب داد...بهش گفتم ناراحت شدی از حرافام گفت نمیدونم..بعدم گفت من الان بیرونم .دیگه منم حرفی نزدم...بنظرتون اشتباه کردم؟؟؟؟؟؟بنظرتون باید کاری انجام بدم که از دلش دربیارم؟؟؟؟؟؟نمیدونم واقعا ...باید چکار کنم؟

ایرانسلیاااا بیان ۵۰ گیگ نت رایگان بگیریم😍😍 من دعوتت میکنم به برنامش بعد نصبش میکنی و به هردومون ۵۰ گیگ میده فقط باید ایرانسل من رو نداشته باشیا  بعدش دیگه مهم نی برنامرو نگه داری یا نه خواسی بپاکش مهم نتشه😅😅😂😂

چقد تو هیچی و من پوچم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کار درستی کردی گربه رو باید دم حجله کشت یعنی چی دوست خوبی پیدا کردم 😠

بنظرتون دیگه بهش پیام ندم ؟ تا خودش پیداش بشه ؟ فکر کنم برا هفته دیگه هتلم رزرو کرده بود 

تو هیچ اشتباهی نکردی

این آقا انتخاب درستی نیست 

ازش جدا شو

از همین الان مادرش مخالفت میکنه

این آقا باید اجازه مادر رو زن گرفتنش باشه

اینو یادت نره 

اگه مردی بخوادتت به هر صورتی هم که باشه به دستت میاره 

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``
نه عزیزم مشکوکه ....بی اهمیتش کن بگوبقیع اشنایی زیر نظر خلنواده ها ...تا خانوادش نیاره خاستگاری تو س ...

شانس و منو ببین .بعد اینهمه که میگه خیلی تفاهم داریم میگه حالا نشدم دوست خوبی پیدا کردم!

میگم شاید فکر کرده هولم که گفتم به مامانت بگو