2777
2789
عنوان

خاستگگگار

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 47 پست
بنظرتون دیگه بهش پیام ندم ؟ تا خودش پیداش بشه ؟ فکر کنم برا هفته دیگه هتلم رزرو کرده بود 

ولش کن 

تو باهاش سرد حرف بزن 

بزار اون دنبالت باشه 

ایشون بیش‌تر ار ازدواج با فکر اینن ک دوس دختر پایه پیدا کنن 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بنظرتون دیگه بهش پیام ندم ؟ تا خودش پیداش بشه ؟ فکر کنم برا هفته دیگه هتلم رزرو کرده بود 

پیام نده.تو حرفت درست بوده.ینی چی دوست خوب.اگه عاشقته باید هر کاری کنه که بدست بیاره تو رو نه که چرت بگه

تو هیچ اشتباهی نکردی این آقا انتخاب درستی نیست  ازش جدا شو از همین الان مادرش مخالفت میکنه ...

دوست پسر دختر نیستیم عزیزم .اون از شرایط کارو خانوادش گفت منم همینطور ...فقط گفت مادرم دوس نداره برم از شهر دیگه زن بگیرم .گفتم پس چرا برا من وقت گذاشتی گفت چون یکم خانواده رو میشناسه .ولی من باهاش صحبت میکنم .قرار بود هفته دیگه بیاد که دوباره همو ببینم ولی هنوز نگفته بهشون

شانس و منو ببین .بعد اینهمه که میگه خیلی تفاهم داریم میگه حالا نشدم دوست خوبی پیدا کردم! میگم شاید ...

نه عزیزم هول چیه نگی هم فک میکنه خری یا دوست داره باهم دوس باشید... فامیل هم هستین ی چیزی بینتون پیش بیاد دیگه خیلی بده. اصلا اصلا چت خاصی باهاش نکن بگو فلانی من دلم میخاد تکلیفم معلوم شه تا هفته اینده اگ مادرتو راضی کردی ک کردی نکردی هم واقعا دیگه صلاح نیست رابطه بی سرانجام ادامه بدبم و من اهلش نیسنم‌ ..

دوست پسر دختر نیستیم عزیزم .اون از شرایط کارو خانوادش گفت منم همینطور ...فقط گفت مادرم دوس نداره برم ...

خوب ببین دوستی یهویی ک نمیشه 

یکم کم محلی کن ببین در چه حاله؟ شاید قصدش دوستیه اصن 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
شانس و منو ببین .بعد اینهمه که میگه خیلی تفاهم داریم میگه حالا نشدم دوست خوبی پیدا کردم! میگم شاید ...

اصلا ربطی نداره شما حرف درستی زدید ابدا پیام ندید و جوابشم با تاخیر بدید. 

دوست پسر دختر نیستیم عزیزم .اون از شرایط کارو خانوادش گفت منم همینطور ...فقط گفت مادرم دوس نداره برم ...

از طرز برخوردش خوشم نیومد 

تا میتونی بی محلی کن

تا حساب کار دستش بیاد 

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``
نه عزیزم هول چیه نگی هم فک میکنه خری یا دوست داره باهم دوس باشید... فامیل هم هستین ی چیزی بینتون پیش ...

درسته واقعا ....حالم خیلی گرفته از این وضعیت .هیچوقت هیچی درست پیش نمیره برام .همیشه یه گندی توش در میاد