2777
2789
عنوان

خانما ناهار چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 101 پست
شوربا چیه؟؟

شبیه سوپه با این تفاوت که باید برنج نیم دانه را با سبزی سوپ خوب بپزی مناسب برای سرماخوردگی

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه‌ما‌دیروز‌سالگرد‌پدر بزرگ‌همسری‌بود‌ناهار‌اونجا‌بودیم‌بعدغدا‌زیاد‌بود‌بقیه‌اشو‌‌دادن‌‌

همه‌ی‌عروسا‌دخترا‌و‌نوه‌ها‌و‌پسرا‌ببرن‌‌خونشون‌‌‌‌ما‌هم‌آودیم‌خونه‌‌حالا‌همونو‌میخوریم‌راستی‌قیمه‌بادمجون‌بود😋😋😋😍😘

واسه‌ما‌دیروز‌سالگرد‌پدر بزرگ‌همسری‌بود‌ناهار‌اونجا‌بودیم‌بعدغدا‌زیاد‌بود‌بقیه‌اشو‌‌دادن‌‌ همه‌ی‌عر ...

خوش به حالت 

من جمعه ها حال غذا پختن ندارم

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 

کتلت

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
نخوردم تا حالا چطوری درست می کنی؟

گوشت راسته رو باآب پیاز و گردوی اسیاب شده و رب انار ترش و کمی روغن مایع ( اندازه نصف قاشق غذاخوری) وجعفری خورد شده وفلفل سیاه شب قبل می خوابونم بعد قبل سیخ زدن بهش نمک میزنم   بحای رب انارترش میتونی ازآب انارترش جنگلی یارب آلوچه هم استفاده کنی تقریبا محتویات زیتون پرورده است  

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خوش به حالت  من جمعه ها حال غذا پختن ندارم

کته‌با‌گوجه‌سرخ‌شده‌بذار‌هم‌زود‌آماده‌میشه‌هم‌بهت‌قول‌میدم‌همتون‌‌عاشقش‌میشین‌من‌که‌دوقلوهام‌و‌شوهری‌عاشقشن😋😋😋😋🤗

من خونه مادر شوهرمم خورشت کرفس گذاشته

وااای نگو