ماشین_عروس مدیر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 عنوان خانما ناهار چی دارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 101 پست موندم چی بپزم در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 1398/08/03 | 10:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 آبگوشت داریم گزینه ی خوبیه در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
elshan222 عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 529 فعلاصبحانه نخوردم خخخخخ توجامم هنوز.قرمه سبزی شایربزاریم تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔
m23 عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 7003 کباب ترش مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 فعلاصبحانه نخوردم خخخخخ توجامم هنوز.قرمه سبزی شایربزاریم خسته نباشی دلاور در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
الهه_شب_دخت عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 3578 پاستا باسس الفردو خوشمزه دوست داشتنی امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 کباب ترش نخوردم تا حالاچطوری درست می کنی؟ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
گلnarges عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 6120 اگه همسرم از خواب بیدار بشه کباب کوبیده از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
elshan222 عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 529 خسته نباشی دلاور 😘😘😘😆😆😆😆😆😆 تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔