2777
2789
عنوان

کت و شلوار مجلسی برای عقد

9695 بازدید | 55 پست

سلام خانمای گل، جاییو تهران یا ترجیحا کرج میشناسید کت و شلوار برای عقدم بخرم؟ از مانتوهای عقد اصلا خوشم نمیاد حقیقتش به هیکلم نمیاد. ولی کت شلوار خیلی بهم میاد. از این کتا که تا زیر با س نه (بالای زانو و زیر با س ن) 

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  صبح رفتم محضر کت و شلوار پوشیدم شب مجلسمون بود  لباس مجلسی پوشیدم ولی از خرید کت شلو ...

البته خرید کت شلوارم تقصیر خواهر شوهرم شد ن خواستم یه مانتو رنگ روشن بخرم که بعدا استفاده کنم گفت نه جلو فامیلامون زشته باید شیک باشی  منم گوش کردم😏

مزون شقایق تفرشی رو تو اینستا یه سر بزن

نگاه کردم بیشتر مانتو داره😔 و اینکه همه کاراش طراحی شده هستن، من خیلی ساده پسندم دنبال کت شلوار سادم

من  صبح رفتم محضر کت و شلوار پوشیدم شب مجلسمون بود  لباس مجلسی پوشیدم ولی از خرید کت شلو ...

عزیزم کت شلوارتو از کجا خریدی؟ 😍 من خیلی دوست میدارم و راستش به کارم میاد بعدها هم

مرسی حتما😘

من خودم برای نامزدیم ی لباس خیلی ناز تو دیوار پیدا کردم ...دروغ چرا دست دوم بود اما خیلی تمیز...دوست داشتم پوشیده باشه...همه شرایطم داشت قیمتشم خوب بود.‌.

ان شاء الله ی خوبش رو پیدا کنی...