2777
2789
عنوان

غلت خوردن در بارداری

613 بازدید | 12 پست

سلام دوستان گلم، من توی هفته 33 بارداری ام، میخوام بدونم آیا غلت خوردن خطرناکه؟ به گفته دیگران باید بلند بشم بشینم بعد به پهلوی دیگه بشم؟؟ 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
...
0
0%
طبق گفته بقیه عمل کنم
1
50%
آروم غلط بزنم مشکلی نیست
1
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ما تو کلاس گفتن موقع غلت زدن پا رو بیاریم تو شکم )نه در حدی که به بچه فشار بیاد(بعد آروم غلت بزنیم.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
غلت  خوردن واسه خودت سخته وگرنه حركات مادر ربطي به پيچيدن بند ناف دور گردن و ... نداره

دقیقاااا بعد اینجا یچیزی یاد گرفتن هی تکرار میکنن هرچی هم میگی بابا ربطی نداره اصرارررر ک نه ربط داره میپیچه بندناف غلت بزنی😄

👪

من همیشه می شینم بعد پهلو به پهلو میشم خیلی خطرناکه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
آخه يكي از دوستام بچه ش تازه به دنيا اومده اون بهم گفت از ٥ ماه به بعد بايد مواظب باشي واسه اين ...

نه عزیزم اون ک تا آخر برسی کمرت داغون میشه

مواظب منظورش این بوده حتما ک میگن وقتی میخوای پهلو به پهلو بشی آروم بچرخ چند ثانیه روکمر بمون بعد برو اون پهلو مثلا یهو دوررر نزنی بچرخی ولی از الان بخوای بشینی یکماه دیگه از کمردرد گریه میکنی

👪