2777
2789
عنوان

ای خدااااا...بازم اینا😩😥

317 بازدید | 29 پست

شبتون بخیر بچه ها راستش نمیدونم چجوری شروع کنم ما پارسال خونمونو فروختیم و الان مستاجریم لوسترامونم باز کردیم آوردیم گذاشتیم تو کمد چون سقف خونه کنافه و برای لوستر قلاب نذاشتن ولی میشه درستش کرد اما شوهرم پشت گوش زد حالا مادرشوهرم خونه ی جدید گرفته و وسایلاشم عوض کرده و چندین بار پدرشوهرم مادرشوهرم برادرشوهرام به منم نه تو جمع به شوهرم گفتن که لوستراتونو بدین ما بزنیم به سقف خونه ماهم چند بار غیر مستقیم و مستقیم بهشون گفتیم که نمیشه ولی بازم امشب برادرشوهرم به شوهرم گفت..... توروخدا کمکم کنید بگید چجوری بهشون حالی کنم که نمیشه شوهرم کار کرده ک و ن ش جر خورده صبح س ۶ رفته روز دیگه صبح س۴ اومده و اینارو خریدیم خب سختمه بدم بهشون هرکدوم ۳م پولشه تازه میدونن که نمیخوایم بدیم ولی به زور میخوان😢😖

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!

خوب بگو برید بخرید رودروایستی نداره!!!  تو چرا مغذبی!!  راحت جوابشون بده!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک غیرمستقیم نمیفهمه باید تو چشماش نگاه کنی واضح بگی نمیییییییدیم افتااااااااد؟!!!!!

مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد@@@ خدای دانه های انار...!!!پسرم بهترین هدیه خدا
همسرم زحمتشو کشیده ن جر خورده 😒 صحبت کردنشو

گاهی اوقات واقعا انقدر ادم سختی می کشه که همین کلمه کاربرد پیدا می کنه!!

یکی میره زیر باد کولر می شینه و کار می کنه  یکی هم تو یرق آفتاب و محیط شلوغ و اعصاب خردی!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
همسرم زحمتشو کشیده ن جر خورده 😒 صحبت کردنشو

حالا هرچی اومدی غلط املایی بگیری یا راه کار نشونم بدی😕 لطفا عمق ناراحتیمو درک کن خیلی عصبانیم😑

خوب بگو برید بخرید رودروایستی نداره!!!  تو چرا مغذبی!!  راحت جوابشون بده!!!

آخه نمیفهمن که فقط میخوان مارو بتیغن قبل از اینم کل جهازمو یکی یکی بهشون بخشیدم

بد عادتشون کردی!!  من بودم بحث همون ها رو هم پیش می کشیدم!!!!

تو هیچ دینی به خانواده شوهر نداری!!!  پس بی نگرانی حرفت بزن!!!

حالا هرچی اومدی غلط املایی بگیری یا راه کار نشونم بدی😕 لطفا عمق ناراحتیمو درک کن خیلی عصبانیم😑

بگو ما قراره ازشون استفاده کنیم

انگار همسرتم دوس نداره بده

اگه همسرت چیزی،نمیگه کارت خیلی راحته که

فردا خونشون دعوتم میخوام به مادرشوهرم بگم والا هی این حرفو تکرار میکنین ماهم معذبیم همچنین پسرت آدم قبلی نیس واقعا دلش نمیخواد که بده لوسترارو بالاخره خونوادشین تو رودرواسی میمونه چیزی نمیگه درضمن میخوایم برا عید لوسترارو خودمون آویزون کنیم واااالا مرگ یبار شیون یبار بنظرتون خوبه بگم اینو