شبتون بخیر بچه ها راستش نمیدونم چجوری شروع کنم ما پارسال خونمونو فروختیم و الان مستاجریم لوسترامونم باز کردیم آوردیم گذاشتیم تو کمد چون سقف خونه کنافه و برای لوستر قلاب نذاشتن ولی میشه درستش کرد اما شوهرم پشت گوش زد حالا مادرشوهرم خونه ی جدید گرفته و وسایلاشم عوض کرده و چندین بار پدرشوهرم مادرشوهرم برادرشوهرام به منم نه تو جمع به شوهرم گفتن که لوستراتونو بدین ما بزنیم به سقف خونه ماهم چند بار غیر مستقیم و مستقیم بهشون گفتیم که نمیشه ولی بازم امشب برادرشوهرم به شوهرم گفت..... توروخدا کمکم کنید بگید چجوری بهشون حالی کنم که نمیشه شوهرم کار کرده ک و ن ش جر خورده صبح س ۶ رفته روز دیگه صبح س۴ اومده و اینارو خریدیم خب سختمه بدم بهشون هرکدوم ۳م پولشه تازه میدونن که نمیخوایم بدیم ولی به زور میخوان😢😖
خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.