2777
2789

بچه ها خیلی دل گیرم.توماشین بودیم عینک دودی زده بود و یه ژست خاص میگفت خواهرمن دوسال ازتو بزرگتره و دوتابچه داره.خواهرش دوتادخترداره ودومی ناخواسته بود.شوهرش تک پسربود وخانواده شوهر اذیتش کردن چرا پسرزانیس.منم گفتم به شوهرم خوهرشوهر خواهزت تومدرسم بوده ۱۰سال شوهر داره بچه هاش مدرسه میرن .خواستم باخواهرش مقایسش کنم گفت اونا روستاییت🙄🙄🙄گقتم مگه جشونه روستاییا تازه خواهرت عروسشونه.یا اون روز میکفت جاریت زرنگه خونه خریده.گفتم اون خریده اون خوابه خونه میاد ازخونه مادرشوهرمن میکنه میبره پولاش جم کرده خونخ خریده بابا زنای مردم کارمیکنن اینطور نمیگن.میگفت توهم زرنگ باش مث اون .من موندم اون چ غلطی کرده.هووووف ببخشید دلم پره

گل پسرم دوستت دارم💖

انقدر منو مقایسه کرده حس میکنم خیلی ازاوناکم ترم.کاری ندارم ولی خیلی تنبلن مخصوصا خواهرش رفتم خونش انگار بمب زده بودن اونم واس بار اول که پاگشام کرده بود.اون روز شوهرم میگفت برو کنار خواهرم داره گیک درست میکنه یاد بگیز بعدم کیکش خمیرشد منم دوروز بعد درست کردم شکلاتی خوشمزه دهنش بسته شد 

گل پسرم دوستت دارم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خاله زنکی شوهرت 😐 

بش گفتم همیشه خاله زنکی.یه روز راجب سحر خیزی حرف زدم گفت مثلا خواهرمن چرا  باید صب زودپاشه شوهرش تا۴ سرکاره.۱۱پامیشه صبونه میده بچه هاش بعدشم میره ناهارمیپزه وکارای خونه.گفتم ینی واس خودش وقت نمیزاره کلاسی باشگاهی ورزشی .چرا اونو میاره وسط من موندم

گل پسرم دوستت دارم💖
بش گفتم همیشه خاله زنکی.یه روز راجب سحر خیزی حرف زدم گفت مثلا خواهرمن چرا  باید صب زودپاشه شوهر ...

کارت دراومده س خدا بدادت برس 

با آن همه دلداده دلش بسته ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش 💞
احساس میکنم.شوهرت پیشت کم میاره و چیزی واسه پز دادن نداره که پز خواهرشو میده

من  لیسانس ریاضی دارم دانشگاه دولتی بودم خوااهرش فوق دیپلم روانشناسی دانشگاه ازادبوده.الانم دارم واس ارشد واموزش پرورش میخونم.خیلی منو مقایسع میکنه باخواهرمنگلش بخدا خیلی منگله خواهرش

گل پسرم دوستت دارم💖
گاهی دلم میخواد واس این رفتارای مضخرفش ازش جداشم 

نه دیگه تا این حد ولی با حرف زدن کم کم حالیش کن کارش اشتباهه بهش بگو خواهرت خواهرته منم مندوتا آدم متفاوت !!

با آن همه دلداده دلش بسته ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش 💞