خب تایم میذارم واسه دپرسی یک ساعتی سعی میکنم ناراحتی کنم بعدش دیگه تموم در مورد هرچی که باشه
اگر جریان دعوا باشه چون تاثیرش بیشتر سعی میکنم اولش بخوابم یه چن ساعتی بعد اون دیگه بهش فکر نکنم ۳روز تقریبا میذارم بگذره بعد تصمیم میگیرم ک چه اقدامی ککنم
البته توحال خوبو بد فرقی نداره کلا باید خرید باشه😂
❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
قبلا که ازدواج نکرده بودم می نوشتم و واقعا عالی بود اما بعد که خواهرم یکی دو بار فضولی کرد همه رو نابود کردم و بی خیالش شدم. یه جورایی مثل مدرک جرم میشه 😔
من خواهرم اینجوریه میگه اون لحظه انگار قرص خواب بهم میدن انقدر سنگین میشم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش