2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تایم میذارم واسه دپرسی یک ساعتی سعی میکنم ناراحتی کنم بعدش دیگه تموم در مورد هرچی که باشه 

اگر جریان دعوا باشه چون تاثیرش بیشتر سعی میکنم اولش بخوابم یه چن ساعتی بعد اون دیگه بهش فکر نکنم ۳روز تقریبا میذارم بگذره بعد تصمیم میگیرم ک چه اقدامی ککنم  

I'd walk straight through the bullet😏
چی؟ 

حال بدت و خودت خوب کنی و کسیم نفهمه؟

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه
با خرید

جانا سخن از زبان ما میگویی😂😂😂

انچه مرا روح و روان است خرید است خرید👜

البته توحال خوبو بد فرقی نداره کلا باید خرید باشه😂

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
میخوابم

من خواهرم اینجوریه میگه اون لحظه انگار قرص خواب بهم میدن انقدر سنگین میشم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
قبلا که ازدواج نکرده بودم می نوشتم و واقعا عالی بود اما بعد که خواهرم یکی دو بار فضولی کرد همه رو نا ...

آره. باید قائم کنی دیگه. تو هر جا من مینویسم. انقد دفتر دارم برای نوشتن. ازدواج کردی که دیگه فضول کسی هست؟