2777
2789
عنوان

دیجی کالا😏

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوازم ارایشیای دیجی کالا اصل و مرغوب هستند یا نه؟

اره من ريمل و ضدآفتاب و كرم و ...تا دلت بخواد خريدم هر چى نوشته همونه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

دیجی کالا که یه جا نیست مثلا من از اینجا تو از اونجا بسته بندی میکنن میفرستن!

برا ی نفر نیست که

خوب و بدم داره

من فقط پرداخت درب منزلشو با تنوعشو خیلی دوست دارم

هی سبد خرید پر کنی خیلی حال میده

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
ن عزیزم بیشتر محصولات ارایشی و بهداشتی و لوازم تحریر و کتاب میگیرم  کیفاشم عالیه واقعا  ...

مرسی 💗💗

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
من سالهاس دست کم هفته ای یک بسته گاهی حتی چند بسته از دیجی کالا خرید میکنم تابحال به همچین موردی برن ...

اگه خوشمون نیادم میتونیم مرجوع کنیم یا حتما باید دلیل داشته باشه

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
مثلا رژ لباش بدون سربه؟

رژ لب بدون سرب بالای ۱تومن قیمتشه 

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست