2777
2789
عنوان

دیجی کالا😏

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از دیجی سفارش دادم دیروز زنگ زد گفت طرف تصادف کرد

مامانم میگه اخی بپرس برا مارو میاورد تصادف کرده؟😂😂😂

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

مرجوع کن حتما پس میگیرن.من که تاحالا ده باری خرید کردم راضیم😊

رابطه ایجاد کن اما وارد رابطه کسی نشو..حیوانات هم به  جفت بقیه کاری ندارن جزخوک🐷🐖...سعی کن زندگیت خوک وارنباشه،..!✋✋ 

من سالهاس دست کم هفته ای یک بسته گاهی حتی چند بسته از دیجی کالا خرید میکنم تابحال به همچین موردی برنخوردم

اما کالاهایی بوده که مورد تاییدم نبوده فورا مرجوع کردم فردا یا نهایتا پس فرداش مامورشون اومده دم خونه ازم تحویل گرفته 24 ساعت بعدشم وجه به حسابم برگشته

شمام براحتی میتونی عودت بدی نیازی به عصبانیت نیست

.Pain🔥you made me a believer

من خیلی چیزا میپسندم ولی بلد نیستم سفارش بدم 

كارى نداره حساب كاربرى باز كن اطلاعات خودتو بده،بعد سفارش،هم پرداخت محل ميتونى هم آنلاين،تهران باشى اجناس سوپرماركتم مياره برات حتى منكه پامو ديگه فروشگاه نميزارم😂

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂