2777
2789
عنوان

دیجی کالا😏

693 بازدید | 78 پست

از دیجی کالا پنکک سفارش دادم بعد ۷روز آوردن درب و داغون بود یه پنکک و انداخته بودن تو یه قوطی ب چه بزرگی کنارش روزنامه ای چیزی نذاشته بودن تکون نخوره خورد شده بود کلا قوطی رو ک دادن دستم پودر پنکک میریخت ازش کلا تصورم از هرچی خرید اینترنتیه بهم خورد و اصلا اون چیزی ک من سفارش دادم نبود بخوره تو سرشون عصبانیم الان😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع سفارش نشون چند روز كارى رو نگفته بود؟

عجيبه معمولا كيسه هوا ميذارن كناراش😐

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
من خیلیییییی از دیجیکالا راضیم الانم دوباره تزدیک ۵۰۰ تومن سفارش دادم تا هفته بعد برسه دستم  ع ...

عزیزم تا حالا تابلو یا استند گلدونم خریدی ؟

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
من خیلیییییی از دیجیکالا راضیم الانم دوباره تزدیک ۵۰۰ تومن سفارش دادم تا هفته بعد برسه دستم  ع ...

ضدتبلیغ چیه بخاین عکسش روهم میزارم منم خیلی تعریف شنیدم نمیدونم از شانس منه چیه اینجوری شده

اگه ایراد داشته باشه میتونی پس بفرستی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت