2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

166 بازدید | 24 پست

هفت هفته ام دوروز بود حالت تهوع وحشتناک داشتم درحدی که هیچی نمیتونستم بخورم الن امروز خیلی بهترم فقط صبح حالت تهوع داشتم این طبیعیه یعنی؟؟

خدایا شکرت

عزیزم تا آخر 4 ماهگی طبیعیه

بعضیا تا آخر بارداری تهوع دارن

بهش فکر نکن

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بنده سه ماه کامل درگیرش بودم

درگیر تهوع زیاد

توکلت ب خدا باشه

حالت بد می‌شه برو یجا ک بتونن بهت برسن 

من میرفتم خونه مادرم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بله بنده سه ماه کامل درگیرش بودم درگیر تهوع زیاد توکلت ب خدا باشه حالت بد می‌شه برو یجا ک بتونن ب ...

متاسفانه از مادرم دورم هنوزم به خانواده شوهرم نگفتم باردارم نمیدونم چکارکنم🙁

خدایا شکرت
متاسفانه از مادرم دورم هنوزم به خانواده شوهرم نگفتم باردارم نمیدونم چکارکنم🙁

منم میخاستم دست کم تا سونوی قلب ب کسی نگم

ولی حال افتصاحم باعث شد تو هفته 4 بفهمن

بشون بگو ولی بگو فقط بین خودمون بمونه😉

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
منم میخاستم دست کم تا سونوی قلب ب کسی نگم ولی حال افتصاحم باعث شد تو هفته 4 بفهمن بشون بگو ولی بگو ...

پریشب اتفاقا اونجابودم حالم خراب بود هیچیم نخوردم مادرشوهرم شک کرد بم پرسید منم خندیدم گفتم نمیدونم شاید باشم😂😂

خدایا شکرت
آخه کم و زیاد شدنش نگرانم کرده

طبیعی من از هفته ۶ تا ۱۶ مردم از بس که استفراغ کردم اونم آخر شبا . الانم که هفته ۳۶ هستم از هفته ۳۵ شروع کردم به استفراغ دوباره  ، دعا کنین زودتر تموم بشه

طبیعی من از هفته ۶ تا ۱۶ مردم از بس که استفراغ کردم اونم آخر شبا . الانم که هفته ۳۶ هستم از هفته ۳۵ ...

نی نی چیه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔