2777
2789
عنوان

سیسمونی پسرم دو ساله خاک میخوره و من دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 116 پست
گلم میدونم چی میکشی من دوبار تجربه کردم البته هفته‌هام انقدر زیاد نبود ولی شرایط هر کدومشون خاص بود. ...

ممنونم عزیزم منم فقط بد شانسم وگرنه مشکلی نبود خطای پزشکی دخیل شد ممنونم عزیزم از لطفت چشم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ی۴۰چرا؟؟؟؟😲😲😲

بچه خفه شده بود به دلیل نامعلوم ....دختر بود ...یادمه وقتی رفتن دفنش کنن کبود بود ....از دکترش شکایت کرد ولی راه بجایی نبرد ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
اخی عزیزم.خداکنه استارترم یهویی اینجور غافلگیرشه

انشالله پیش خدا کاری نداره 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
خیلی سخته عزیزم ناامیدی بزرگترین گناهه به حکمت ورحمت خدا امیدوار باش مطمئنم به زودی اون لباسای کوچول ...

ممنونم عزیزم دلم گرفت از دیدن لباساش و سخته بعد داغ فرزندت منتظر امید باشی ولی اونا هم نآمید بشن 

سلام سیسمونی دوقلوهای منم داره خاک میخوره عید توشیش ماهگی دنیا اومدن ....همدردیم بافرق اینکه من بعد چهارسال اقدام با بدبختی ودکتر وکوفت باردارشدم اخرشم اینجوری شد از هرچی بچس زده شدم دیگه دکترم تشخیص نداده بود که سرکلاژ بشم 

سلام سیسمونی دوقلوهای منم داره خاک میخوره عید توشیش ماهگی دنیا اومدن ....همدردیم بافرق اینکه من بعد ...

با تمام وجودم درکت میکنم انشآله بزودی دلت شادشه منم بعد از پسرم دو بار دیگه از دست دادن بد و بدتر شدم میفهمم

ممنونم عزیزم دلم گرفت از دیدن لباساش و سخته بعد داغ فرزندت منتظر امید باشی ولی اونا هم نآمید بشن&nbs ...

عزیزم دلت رو بزار پیش دل مادر علی اصغر که دیگه نه شوهری داشت و نه نوزاد شیرخواره ای ..شیر داشت ولی دیگه نوزادی نبود..انشاالله به حق این شب ها سال دیگه این موقع نی نی داری..

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

طرف بیست سال بچه دار نمیشه میره بچه به سرپرستی میگیره نی نی سایت هم یه عده فقط منتظرن بیان به هر کی رسیدن بگن به سرپرستی بگیر نازا که نیستی استارتر جون حالا یه خطایی اتفاق افتاده ایشالا نی نی خودتو بغل میگیری غصه ات نباشه آرامش داشته باش به خدا توکل کن هیچ مشکلی نیست فقط حامله شدی بیشتر مراقبت کن مطمئنم بچه دار میشی هر وقت هم ناامید شدی یادت باشه ناامیدی از شیطون هست و بزرگترین گناهه هیچی واسه خدا سخت نیست 

عزیزم بنظرم باید تغییر رویه بدی طرز فکرتم عوض کنی بعد توکل کن و شروع کن

اره دقیقا ولی دست خودم نیست کم اوردم ۳ سال هست فقط دارم درد میکشم پسرم نزدیک زایمان بود بچه اولم خیلی سخت بود برام نابود شدم به تمام معنا بعد اون با هزار امید و ارزو ک جاش پر بشه ولی خدا لعنتت کنه دکترا ک باعش شدن از دست بدم فقط بد شانسم همین 

عزیزم دلت رو بزار پیش دل مادر علی اصغر که دیگه نه شوهری داشت و نه نوزاد شیرخواره ای ..شیر داشت ولی د ...

انشآله فدات دوست خوبم 

طرف بیست سال بچه دار نمیشه میره بچه به سرپرستی میگیره نی نی سایت هم یه عده فقط منتظرن بیان به هر کی ...

عزیزم درسته اصلا چیزی بدی نیست ولی من فقط گفتم سیسمونی پسرم اونجا مونده فقط دلم اون لحظه یه دلداری خواست شایدم من بد گفتم ک اون بنده خدا فکر کرد من بچه دار نمیشم ولی خیلی دلم گرفت خوبه ک شما فهمیدی درسته من ۳ باز از دست دادم ولی فقط بد شانسی و خطای پزشکی باعثش شد من دلم میخاد پسرم برگرده ک اینو گفتم یا اینکه گفتم دو تا بارداری بعدش هم اینطوری شد ک عمق درد و زجرم بگم