2777
2789
عنوان

سیسمونی پسرم دو ساله خاک میخوره و من دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 116 پست
هنوز به اونجا نرسیدم 

جای بدی نیست که گلم💕

اگه توانشو داری اقدام کن برای سرپرستی

در کنارشم تلاشت رو بکن دکترت رو هم برو

اینجوری دل یه بچه هم شاد میشه،خانواده دار میشه،یه زندگی قشنگ و ازده ال میسازی براش

بعدا هم اگه باز بچه خواستی به لطف خدا دامنت حتما سبز میشه

این کار ثواب هم داره،من دیدم تو دوستام به محض اینکه بچه رو اوردند بعد از مدت کوتاهی باردار شدند،بعضیا که اصلا دیگه نخواستند هم باردار بشن حتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای بدی نیست که گلم💕 اگه توانشو داری اقدام کن برای سرپرستی در کنارشم تلاشت رو بکن دکترت رو هم برو ...

عزیزم من فقط ۲۳ سالمه مشکلی ندارم فقط بدشانسم اون دو تا بخاطر خطای پزشکی از دست دادم ، جای بدی نیست منم دوستدارم ولی فکر نکنم برا من الان موقعش باش 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
انشالله خدا بزرگه... نا امید نباش دیروز یه عزیزی اینجا گفت توسل به بی بی شریفه دختر امام حسن مجتبی ...

ممنونم عزیزم التماس دعا

سلام وا چرا خدا نکنه ...دختر دایی من ۵ سال پیش هفته ۴۰ بچه اش رو از دست داد ....الان بطور طبیعی بارد ...

بخاطر سختی های ک این مدت کشیدم خدا رو شکر دلش شاد شده خدا کنه عاقبت منم اینجوری بشه

منم‌ بچه اولم را که نوزاد هشت ماهه بود رو از دست دادم اونم دو هفته بعد از سیسمونی اوردن حالا دو تا دختر دارم نگران نباش و استرسا از خودت دور کن انشالله  بزودی دامنت سبز میشه به حق علی

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

گلم میدونم چی میکشی من دوبار تجربه کردم البته هفته‌هام انقدر زیاد نبود ولی شرایط هر کدومشون خاص بود. 

برای آرامش روحت دعا میکنم. سوره والعصر بخون سوره کوثر، قرآن بخون برای من که آرومم میکرد. 

حتما خودت میدونی استرس روند کار رو سخت‌تر میکنه. سخته ولی بزن به بیخیالی، نه که ول کنی منظورم اینه که استرس نداشته باش. 

بسپار به خدا. بگو خدایا من ازت فرزند سالم و صالح میخوام تا یه بنده خوب تربیت کنم. تلاشم هم میکنم برای دکتر و درمان ولی اول و آخر با خودته. هرچی تو صلاح میدونی. 

لطفا لطفا لطفا به زور نخواه که ....

توسل به اهل بیت (علیه السلام)  هم داشته باش که دل که شکست خیلی چیزها اتفاق می افته....

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
استارتر حواست به تکوناش بود؟یهویی که بند ناف خفه نمیکنه بچرو

اره عزیزم پسرم تا ساعت ۳ صبح میگشت بعدش ک خواب بودم ک دیگه صبح فهمیدم 

اره ممنونم عزیزم 

خیلی سخته عزیزم ناامیدی بزرگترین گناهه به حکمت ورحمت خدا امیدوار باش مطمئنم به زودی اون لباسای کوچولو وخوشگل رو تن نی نی قشنگت میکنی واین روزای تلخ رو فراموش میکنی..

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
منم‌ بچه اولم را که نوزاد هشت ماهه بود رو از دست دادم اونم دو هفته بعد از سیسمونی اوردن حالا دو تا د ...

خدا رو شکر عزیزم ممنونم عزیزم اره استرس بزرگترین دردمه 

چرا مشکلش چی بود خیلی سخته اخراش دیگه

هیچی بچه به دلیل نامعلوم خفه شد ....بعدش همش استرس و دارو که بچه دار بشه ....بچه دار نمی شد ...یکسال بود که بیخیال شد از همه چیز هر چی می گفتیم برو دکتر گفت خسته شدم ...اگه بخواد خدا خودش می ده ...که یه دفعه باردارشد ...اصلا فکرش رو نمی کرد ...وقتی دکتر گفت دوقلوهه حالش تو سو نوگرافی بد شد اصلا باورش نمی شد

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))