عزیزم درسته اصلا چیزی بدی نیست ولی من فقط گفتم سیسمونی پسرم اونجا مونده فقط دلم اون لحظه یه دلداری خ ...
عزیزم غصه نخور ایشالا جای پسرت به زودی سبز میشه میدونم سخته اون سیسمونی رو ببینی
من خودم چیزایی واسه جهاز گرفته بودم رو از حرص دوتا گلدون خوشگلمو از پنجره انداختم تو حیاط بشکنه اصلا هم دلم نمیخواد وسایلم رو ببینم چون واسه خیلی سال هست و هنوز ازدواج نکردم سیسمونی بچه حتما از جهاز هم سخت تره
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
این چه مدل دلداری دادنه شما علنا داری به ایشون میگی که دیگه نازا محسوب میشی برو بچه بیار به سرپرستی اخه مگه آسونه؟ادم بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه
امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
این چه مدل دلداری دادنه شما علنا داری به ایشون میگی که دیگه نازا محسوب میشی برو بچه بیار به سرپرستی ...
اشکال نداره عزیزم اون لحظه دلم خیلی گرفته بود خیلی وقتی اولین کامنت اینو نوشتن بغضم شکست و گریه کردم من فقط دلم گرفته بود از نبودن پسرم فقط همین وگرنه نه اونجا جای بدیه نه بچه های اونجا ولی من یه مادر دل شکستم ک دلم میخاد پسرم برگرده همین چه خوبه ک شما حال منو درک کردی