2777
2789

تو هر تاپیکی که سر دین دعوا میشه زود صدنفر میان وسط میگن موسی به دین خود،عیسی به دین خود خب ادم عاقل دین موسی و عیسی یکیه فقط شاید تو اسم دینشون باهم متفاوت باشن وگرنه ذات هر دو یه چیزه.لطفا و خواهشا از ضرب المثل های درست استفاده کنید.💛

یه چیز دیگه هم که خیلی رو مخمه اینه که تا میبینید یا میشنوید یکی حالش خوب نیس سریع و بدون فکر میگید((خدا بد نده!))

اخه مگه خدا بد بندشو میخواد که بهش بدی و مریضی بده هرچی به ما میرسه نتیجه اعمال و افکار ماست.

خلاصه اینکه ما که با کسی مسابقه نداریم اگه کسی چیزی بهتون گفت یک ثانیه مکث کنید حرفاتونو تو ذهنتون سبک سنگین کنید بعد اونو به زبون بیارید.

تُمام💜💛💚💙

⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜😈🤘🤘🌈🦄🍭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میگی اگه مریض بشیم یا اتفاق بدی برامون بیفته دلیلش اعمال و افکار خودمونه ؟ به عبارتی تقاص گناهام ...

نه منظورم قانون جذبه.مطمئن باش شما توی یه زمانی به یه بیماری مثل سرماخوردگی فکر کردید و اونو جذب خودتون کردید برای همین سرتون اومده.

⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜😈🤘🤘🌈🦄🍭