2777
2789
عنوان

خدا صدای منو نمیشنوه😭😭😭😭

562 بازدید | 35 پست

احساس میکنم خدا خیلی وقته صدای منو نمیشنوه اصلا منو نمیبینه خیلی حالم بده اصلا دیگه نفسم به زور بالا و پایین میره گره زندگیم باز نمیشه میگن اگر بقیه برات دعا کنن ممکنه بگیره من همیشه سعی کردم آدم بدی نباشم تو زندگیم ولی نمیدونم خدا چرا برام خوب نمیخواد الان چندساله دیگه واقعا از زندگی خسته ام تنها آرزوم اینه که چشام بستم دیگه باز نشه به دنیا حالا میخوام ازتون برام دعا کنید حالا که منو نمیبره مشکلم حل کنه به خودش قسم دیگه نایی برای ادامه زندگی ندارم شما برام دعا کنید شاید یادش افتاد که یه بنده هم این گوشه داره که باید بهش نگاه کنه التماس دعا ازتون دارم🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکت کنه💖

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

عزیزم غصه نخور خدا بدترین بنده شم میبینه یه جایی که فکرشو نمیکنی گره از مشکلاتت باز میکنه حتما قران زیاد بخون چله زیارت عاشورا و یاسین هم بخون...

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

بخدا هیچ وقت بد هیچکسو حتی دشمنمم نخواستم خدا ک خودش شاهده حتی واسه کسایی ک دلمو شکستن بارها دعاهای خوب کردم اما همیشه کاری میکنه ک دشمن شادشم

واقعا نمیدونم دلیلش چیه؟😔

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

عزیزم نیومدم بگم چی شده؟ قوی باش و این حرفا. اومدم بگم درست می شه. باور کن درست می شه. شاید دیر شاید سخت ولی بالاخره درست می شه عزیزم.

حتما خیلی داری اذیت می شی. الهی...☹

برات دعا می کنم عزیزم. ان شاالله خدا هر جور که می تونه دلت رو آروم کنه...

👈عشق مال بچه هاست. من قلبمم مغز داره👉

عزیزم اصلا این فکرو نکن بعدها میفهمی که چقدر این مشکلی که داشتی به نفعت بوده تجربشو دارم میگم ها منم مثل تو ناامید بودم ولی بعدا حکمتشو فهمیدم بهتره همه چیو بسپری دست خدا واقعا وقتی که به صلاحت هست حل میشه مطمئن باش

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون
دعا کنید برام یه مشکلی افتاده تو زندگیم حل نمیشه انگار زندگی هر روز برام داره سختتر میگیره همچیو

ب جیزای مثبت فک کن خدا همه ی مارو میبینه و هیشکددوممونو فراموش نکرده