2777
2789
عنوان

خدا صدای منو نمیشنوه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 35 پست

ان شالله مشکلت حل بشه بحق امام حسین ع

اما یکم فکر کن شاید تو صدای خدارو نمیشنوی؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
عزیزم غصه نخور خدا بدترین بنده شم میبینه یه جایی که فکرشو نمیکنی گره از مشکلاتت باز میکنه حتما قران ...

آخه چند سال باید عذاب بکشم یعنی یه اتفاق خوب به خدا دیگه خستم آخه چرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات همش بوی ناامیدی میده

ناامیدی بزرگترین گناهه 

روی خودت کار کن

سعی کن آرامش بگیری

نماز بخون

قرآن بخون

دعا کن

به خودت تلقین کن که روزهای خوب هم هستن

اگه میتونی برو کلاس یوگا

واقعا تاثیر داره روی روحیت

هیچ کاری پیش خدا سخت نیس

نشدنی هم نیس

فقط باید بهش ایمان داشته باشی

خودشم گفته آن مع العسر یسرا

بعد از هر سختی حتما یه آسونی هم هست

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
ان شالله مشکلت حل بشه بحق امام حسین ع اما یکم فکر کن شاید تو صدای خدارو نمیشنوی؟

هر چی فکر میکنم تحلیل میکنم میبینم من هیچوقت بد کسی نخواستم سعیم کردم خوب باشم ولی منم بندشم چرا اشکای منو نمیبینه

عزیزم اصلا این فکرو نکن بعدها میفهمی که چقدر این مشکلی که داشتی به نفعت بوده تجربشو دارم میگم ها منم ...

به خودش قسم دیگه نمیکشم واقعا حالم بده دیگه جز اشک هیچی ندارم

به خودش قسم دیگه نمیکشم واقعا حالم بده دیگه جز اشک هیچی ندارم

میفهمم عزیزم یه مدت اصلا به مشکلت فکر نکن انگار اصلا اون مشکلو نداری ببین چه نتیجه ای میگیری

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون
انشالله خدا به بهترین صورت مشکلتو حل کنه ...ع خانم سخنران تو مجلسی میگفت خدا اوناییکه دوس داره رو بی ...

میدونم کفره ولی بعضی اوقات میگم آخه مگه میشه آدم کسی و که دوست داشته باشه این همه عذابش بده

وای عزیزم چرا انقدر ناامیدی تو خدا همیشه کمک بنده هاش میکنه دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره منم یه مشکل که نه چنتا مشکل سخت داشتم ولی انقدر به خدا امید داشتم و سلام برای ائمه فرستادم که کمکم کنن واقعا هم کمکم کردن  وخداروشاکرم که بنده هاشو انقدر دوس داره تو مشکلات کمک میکنه و از دس خودم ناراحت که نماز هامو نمی خونم  و.....ولی خدا چقد مهربونه و ماهارو دوس داره بازم کمکمون میکنه و بخشندس

میفهمم عزیزم یه مدت اصلا به مشکلت فکر نکن انگار اصلا اون مشکلو نداری ببین چه نتیجه ای میگیری

به خدا نمیشه فکر نکرد والا اگر امتحان الهی یعنی چند ستل بس نیست نباید منم یه خورده رنگ آرامش و ببینم این آخرین امیدم اومدم ازتون التماس دعا خواستم دیگه واقعا امیدی ندارم شاید صدای شماها رو شنید

وای عزیزم چرا انقدر ناامیدی تو خدا همیشه کمک بنده هاش میکنه دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره منم ی ...

حالا که تو رو دوست داره برام دعا کن بگو این بندت دیگه بریده یا کمکش کن یا جونش بگیر چون دیگه واقعا طاقت ندارم چندسال بسشه بگو بهش کمکم کنه دیگه خستم