2777
2789

سلام دوستان من هفته بیست ویکم وسرکلاژم..دکتر برام هفته یدونه امپوله پرولوتون۲۵۰تجویز کرده..خیلی گشتیم خارجیشو پیدا نکردیم..بعد این همه گشتن بزور ایرانیشو گیر اوردیم که اسمش فمولایفه...بنظرتون ایرانیش تاثیر داره؟؟

راستی طریقه تزریقش مثل پروژسترونه؟اخه مامانم امپولامو میزد..اگه فرقی نداره میخواستم مامانم برام تزریق کنه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
فمولایف ایرانی اماپرولوتون خارجی منم میزنم میگم عمم بیاد برام بزنه عزیزم چن هفته سرکلاژ شدی؟ من۲۲ ...

شماهم ایرانیشو میزنید؟

دوازده هفته با طول سرویکس ۲۹سرکلاژ شدم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خارجیشو میزنم هفته ای یکی

شما کجا زندگی میکنین؟

لرستانم

شماهم دوقلو باردارید؟استراحتتون درچه حده؟

اهان..اخه تهران اصلا پیدا نمیشه

منم فک‌نمیکردم اینجاپیدا بشه زنگزدم تهران برام پیداکنن گفتم حالا بزار داروخونه ها اینجارو هم بپرسم ک خدارشکر داشت البته من ۴تاخواستم س تا بهم داد

شماهم دوقلو باردارید؟استراحتتون درچه حده؟

اره

۲۱هفته توانومالی فهمیدم طول سرویکسم شده۲۳ الان ی هفته ست استراحت مطلقم داروشیافم استفاده میکنم

شما هم سعی کن زیاد استراحت کنی

منم فک‌نمیکردم اینجاپیدا بشه زنگزدم تهران برام پیداکنن گفتم حالا بزار داروخونه ها اینجارو هم بپرسم ک ...

دوز پونصد میزنی؟

اره ۲۱هفته توانومالی فهمیدم طول سرویکسم شده۲۳ الان ی هفته ست استراحت مطلقم داروشیافم استفاده میکنم ...

اره منم استراحت مطلقم فقط برای دستشویی پامیشم...انشاالله که هردومون صحیح وسالم بچه هامونو بغل میکنیم

انشالله عزیزم ینی بعدسرکلاژ تا اخربارداری بازم بایداستراحت مطلق باشی؟

اره عزیزم