2777
2789
عنوان

ويار و تهوع

147 بازدید | 19 پست

خانما من الان ماه سومم بخدا دارم ديوونه ميشم بسكه كم غذا شدم تو حالت عادي اندازه ده نفر ميخوردم ولي الان ليمو ترش بخورم از صبح تا شب سير سيرم از همه بوها بدم مياد فقط شربت و مايعات و يسري چيزارو هوس ميكنم كه مختص ايرانه ولي من شرايط تهيه اونو ندارم غير از اونا هيچي نميتونم بخورم فست فود كه اصلااا خيلي گشنم بشه نون پنير خيار يا هندونه  يا سيب زميني تخم مرغ كه تو اين ٣ ماه يبار خوردم جون سنگيني كرد برنجم كه كلا حذف شد از غذام كسي ميتونه راهنماييم كنه برا اشتها اوري و ضد تهوع الانم كه سرما خوردم داغونم 

ميترسم نيني رشد نكنه 

دمیترون بخور بهتر میشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکمل های ویتامینی ت رو حتما بخور. برای تهوع ویتامین ب۶ هر ۱۲ ساعت، یا اندانسترون(دیمیترون) روزی یه دونه.

زنجبیل تازه تهیه کن با چای بخور، سیب بخور. صبح ها قبل از اینکه از تخت بیای بیرون یه چیز کوچولو مثل بیسکوییت یکم بخور.

منم‌مثل تو بودم‌گلم حتی بدتر به این دلیل که الان گوشی گرفتی دستت و تاپیک زدی من انقد اوضاعم وخیم بود از گوشی هم‌نفرت داشتم‌می گرفتم دستم حالت تهوع می گرفتم‌....قرصا رو مجبوری نیخوردم هر چند بالا میووردم‌هیچی نمی خوردم.....کم کم‌برنج ایرانی تونستم یواش یولش چند قاشق بخورم و.گوشت گوسفند  و نون‌سنگک و پنیر و گردو و خرما  و چیزای ترش ....کم کم خوب میشی توکل کن به خدا. از این به بعد مواظب خودتم باش سرما نخوری عزیزم 

هر چی آرزوی خوبه مال تو😘
منم‌مثل تو بودم‌گلم حتی بدتر به این دلیل که الان گوشی گرفتی دستت و تاپیک زدی من انقد اوضاعم وخیم بود ...

اصلا از گوشت متنفرمم شديدا بو ها حالمو بدتر ميكنه اخه ميكن مايعات ميخوري خوبه بجه به خشكي نميوفته و لي نخوري غذا رشد نميكنه دارم وزن كم ميكنم جايه اينكه زياد كنم

مکمل های ویتامینی ت رو حتما بخور. برای تهوع ویتامین ب۶ هر ۱۲ ساعت، یا اندانسترون(دیمیترون) روزی یه د ...

ميخورم اينارو يك هفتس نميخورم فقط چون اربعين بود و سرم شلوغ بود الان سه يو جهار روزيم ميشه نفس تنگي شديد گرفتم راه رفتن سخت شده انگار فشار مياد به شكمم راه ميرم و نفس بزور ميكشم اكر بياده روي كنم اينم بكم سابقه سقط دوتا جنين سه ماهه داشتم 

اصلا از گوشت متنفرمم شديدا بو ها حالمو بدتر ميكنه اخه ميكن مايعات ميخوري خوبه بجه به خشكي نميوفته و ...

منم هشت کیلو وزن کم کردم ..اوایل که گوشت نمی خوردم دیگه ماههای چهارم ..برنج ایزانی خیلی خوبی آبمیوه های طبیعی خودت بگیری....نون و پنیر ....گلابی و کاهو کلاً میوه خوبه...گن که فقط می گرفتم دستم‌بو میکردم نمی تونستم بخورم من وحشتانک بود حالم...بچه رشدش رو میکنه خودت بعدا کمبود کلسیم و‌‌..میگیری و من بعد زایمان زانو درد و پا درد شدید گرفتم 

هر چی آرزوی خوبه مال تو😘
همسرم به هيچ وجه قرص نميگيره ميگه خوب نيس غير از اينكه دكتر بده

خب برو دکتر برات بنویسه.

تنگی نفس توی بارداری طبیعیه چون حجم خون زیاد میشه.ولی اگه زیاده و اذیت میکنه باید معاینه بشی.

منم هشت کیلو وزن کم کردم ..اوایل که گوشت نمی خوردم دیگه ماههای چهارم ..برنج ایزانی خیلی خوبی آبمیوه ...

واي اخه كسي تو سه ماهگي اين علايمو ميگيره من فكر ميكردم خوب ميشم تازه داره شروع ميشه تنبل شديد شدم