2777
2789
عنوان

گیاه وسمه برای طبیعی مشکی شدن موها؟

26872 بازدید | 21 پست

من بخاطر تقویت موهام حنا زده بودم شاید رنگش بد نباشه ولی من رو موهام غیرت دارم😅 خلاصه راضی نیستم میخوام فقط مشکی باشه (رنگ طبیعی موهای خودم)

باید وسمه رو خالی مصرف کنم یا با حنا؟ یه سرچ کردم ولی هرکی یچی میگه میشه یکی تکلیف منو مشخص کنه؟! به هیچ وجه رنگ دیگه ای جز مشکی نمیخوام بشه... با سپاس

تعداد رای : 5
نظرسنجی
خالی
1
20%
وسمه با حنا
1
20%
وسمه با حنا و قهوه
1
20%
وسمه با حنا و تخم مرغ
2
40%

والا منم نفهمیدم اخرش هم تنها زدم هم با حنا . تا یک هفته میرفتم حموم اب آبی میومد از موهام 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من ک یه بار می خواستم موهام قهوه ای روشن بشه فکر میکردم وسمه روشن تر میکنه با حنا و قهوه مصرف ک ...

باید پودر کاکائو با قهوه و اکسیدان میزدی   

با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم🌹
مو آبی هم جذابه حالا که فکر میکنم😂😂 آبی نمیشه؟!

نه ابی نشدن لهنتی ها

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
البته عزیزم شرمنده یادم رفت اینم بگم ک من پودر بابونه و پودر کاکائو و دارچینم ریختم که دیگه تضمینی ق ...

چه جالب اینا که همش قهوه این

بعد ها با چیز دیگه ای امتحان نکردی موفق بشی موهاتو قهوه ای کنی؟