2777
2789
عنوان

گیاه وسمه برای طبیعی مشکی شدن موها؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26874 بازدید | 21 پست

به نام خدا

با سلام و عرض ادب

من مریم رحیمی مخترع رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی قو با 10 سال سابقه موفق در این عرصه به همگی شما عزیزان پیشنهاد می کنم که در صورت تمایل برای یک بار رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی قو رو استفاده بفرمایید.

منتهی چون من به ندرت فرصت می کنم که به نی نی سایت بیام ، لطفا اگر امری با بنده داشتید و یا سوالی داشتید

یا در اینستا دایرکت بدید :   

www.instagram/DRGHOO.IR

و یا تماس با من در ساعات مجاز کاری من : یعنی روز های غیر تعطیل بین ساعت 12:30 الی 4 بعد ظهرو

09182137920

ضمنا تصویر موهای سفید رنگ شده و درمان شده ی مشتریانمون هم در اینستاگرام منتشر شده

***راه دیگر : مراجعه به سایت  رنگ موی گیاهی دکتر قو ***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.شما موی سفیدم داشتین؟ وسمه و حنا روی موی سفید چه رنگی میشه؟

اره داشتم برا من رنگ نگرفت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شما وسمه گذاشتید موهاتون چه رنگی شد؟؟؟؟ موهاتون سفید داشت؟؟؟ سفیدی هارو پوشش داد؟؟؟ 

سلام اصلا رنگ‌نگرفت سفیدی هم رو هم پوشش نداد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام