2777
2789
عنوان

دختر خوشگلا بایین سوال تخصصی دارم

214 بازدید | 22 پست

سلام اونایی که سر درمیارن جواب بدن☺ 

لوازم آرایشهایی مثل رژگونه و پنکیک و کرم پودر چقدر انقضا داره یعنی شما بعد چند وقت استفاده از اونها با اینکه تموم نشده میندازین دور؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ ۷ ماه بعد

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

معمولا من تاریخ باز کردنشونو روش میزنم مثلا کرم پودر گرفتم  و چون کم ارایش میکنم نوشته ۲۴ ماه بعد از اولین باز شدن 😐 منم روش تاریخ زدم ۹۸ دو سال بعد نصفه هم بمونه میندازم دور 

تاریخ روشون هست

دو ماه مونده به تموم شدن سعی میکنم سریع تر مصرف کنم

بعضی ها هم معلومه همین جوری خریدم و استفاده نخواهد شد 

اونا رو رد میکنم

بعضی ها رو هم خسیس میشم و بیخیال تاریخ میشم

سایه هام بیشتر اینجوری اند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من چون گرون میخرم ومارک اصلا دلم نمیاد جلدشم دور بندازم 😐به تاریخ انقصاشم فکر نمیکنم 

منم اونهایی ک دوست دارمو میگم ایکاش تموم بشه تا قبل اینکه تاریخ تموم بشه

[QUOTE=109452106]معمولا من تاریخ باز کردنشونو روش میزنم مثلا کرم پودر گرفتم  و چون کم ارایش میکنم نوشته ۲۴ ...[/QUO

روش نوشته بعد ۱۲ماه من هنوز تمومش نکردم خیلیش مونده😕