2777
2789
عنوان

خدایا همه مریضا رو شفا بده

516 بازدید | 20 پست

پدر مادرم من رو با یک زن هرزه اشتباه گرفتن حالشون اصلا خوب نیست ببرمشون دکتر یا بی خیالشون بشم؟من دو بچه دارم ولی وقتی میریم بیرون یا خونه نیستیم میگن کدوم گوری بودی

دیشب بچه بزرگم را پیش شوهرم گذاشتم رفتم خرید برگشتن شلوغ و ترافیک بود مادرم با عصبانیت زنگ زد گفت کدوم گوری. بعد فهمیدم شوهرم کارش براش پیش اومده بچه رو برده گداشته خونه بابام. تا رسیدم خانه شان  پدرم با صدای بلند گفت خجالت نمیکشی تو شوهر داری دو تا بچه داری کدوم گوری میری این وقت شب میای خونه. من از خرید فقط رژو ریملو عطرو شال پاییزه خریده بودم. حسابی دلم شکست

امروز داشتم تو هدفن زبان گوش میدادم بچه بزرگه هم مدرسه وقتی بچه کوچیکم خواب باشه سیم تلفن میکشم که از خواب نپره. که یهو متوجه شدم مادرم زنگ زده . زنگ زد موبایلم هزار فحش داد که باز رفتی کدوم گوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که بد قضاوت میکنن سعی کن کمتر در جریان زندگیت باشن

بچه بزرگم خیلی به پدرم وابستس . تا میرم اونجا مثلا از پارک میریم اونجا یهو پدرم با صدای بد میگه چرا تو شهر میچرخی ما ابرو داریم کدوم گوری بچه ها رو میبری

قطع رابطه کن یا رابطه رو کم کن دوست من پدرمادر سمی روحتو زجر میدن این چه ادبیاتیه

رفتی هرزگی!!!!!!😐😐😐😐😐😐این سرزمین عجایب هرروز داره عجیب تر میشه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
ای بابا،  همسرت چیزی بهشون نمیگه؟  روزا برو خرید یا کاراتو بکم حالا چرا شبا که اتو  ب ...

شب نرفتم ساعت ۶ رفتم تا اومدم اتوبوس هم دیر اومد ترافیک شد ساعت نه ونیم شد رسیدم خانه شان