2777
2789
عنوان

از بعضی از تاپیکا پی میبرم که چقدر عقب موندم من😶

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسك كه كارى نداره هر چى ميوه غير ترش ديدى يه ماسك عاليه،موز،خيار،سيب و گلاب،انگور شيرين...

اسپرى هم كه سليقه است

يه كرم شب و مغزى هم بخر برا پوستت

عقب مونده هم نگو به خودت بانو☺️

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

من تازگیا یه ماسک گرفتم اسمش دکتر شیلره خیلی عالیه ماسک موهم یه مکس لیدی بزرگ دارم اونم خوبه روغن ارگان هم قبل و بعد حموم استفاده میکنم از اسپری خوشبو کننده بدن فلا نمیشه استفاده کنم بخاطر پسرم یه لوسیون بدون بو دارم فقط

من تازگیا یه ماسک گرفتم اسمش دکتر شیلره خیلی عالیه ماسک موهم یه مکس لیدی بزرگ دارم اونم خوبه روغن ار ...

ماسک صورتو از داروخونه گرفتی؟؟ برم چی بگم؟ بعد این کرمی که میزنی بدنتو خوش بو میکنه؟؟

زیرچشمم شدید گودی داره... یه راه حل واسه درمانش یه کانسلر خوب واسه پوشوندنش تا درمانش😂🤭

عزیزم سوال ارایشیت رو بلد نیستم جواب بدم چون اهل آرایش نیستم،اما درمورد مراقبت از پوست تا حدودی میتونم جواب بدم

برای گودی زیر چشمت راستش یکی از دوستای من که میگه میخواد ژل تزریق کنه،والا من که نمی‌پسندم اصلا!!!

ماسک صورتو از داروخونه گرفتی؟؟ برم چی بگم؟ بعد این کرمی که میزنی بدنتو خوش بو میکنه؟؟

ماسک صورتو از لوازم ارایشی گرفتم. لوسیون نه بدون بو گرفتم چون بچم دوماهشه هنوز نمیشه بودارشو بزنم. خخخ. قبلا مکس لیدی می‌زدم لوسیون خیلی خوب بود