2777
2789
عنوان

از بعضی از تاپیکا پی میبرم که چقدر عقب موندم من😶

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم ضد چروک پوست دست قیمتش 19 تومنه

سرم مو سریتا اخرین بار 32 خریدم موهام خیلی نرم و خوشبو میشه 

آنتی فریز سینره قیمت 49 تومن برای جلوگیری از موخوره گرفتن میزنم به موهام

آرایش صورتمم با ژل شستشو پاک میکنم23تومنه  بعضی وقتا با شیرپاک کن که نمیدونم چندخریدم 

ناونامم روغن زیتون میزنم میخوابم 

بلک ماسک هم بعضی وقتا میزنم اونم 50 تومن

ماسک قهوه هم میزنم اونم 12 تومنه

عزیزم سوال ارایشیت رو بلد نیستم جواب بدم چون اهل آرایش نیستم،اما درمورد مراقبت از پوست تا حدودی میتو ...

عزیزم برای جای جوش صورت نمیدونی چه ماسکی خوبه البته ماسک خونگی گذاشتم بدرد نمیخورده یه ماسکی باشع که برم بخرم نتیجه بده

عزیزم برای جای جوش صورت نمیدونی چه ماسکی خوبه البته ماسک خونگی گذاشتم بدرد نمیخورده یه ماسکی باشع که ...

ببین گلم من راستش اطلاعی ندارم اما بنظرم قبلش توی همین سایت تحقیق کن بعد برو داروخانه اونجا هم سوال بپرس و در نهایت یه نتیجه گیری کن و محصولی که میخوای رو بخر

ببین من پوستم چربه از اینا برای پوستم استفاده میکنم:

ژل سشت و شوی صورت سینره

آبرسان صورت درمالیفت

برای موهامم از آبرسان سینره استفاده میکنم

بعد از حموم هم از بادی اسپلش استفاده میکنم

البته وقتایی که حوصله ندارم از این کارای جینگول‌ پینگول نمیکنم:)))

میگه از چیزای طبیعی استفاده کن اونا شینیایی ان. سرم مو و کریستال داشتم میزدم به موهام بععد دکلره نم ...

عیبی نداره حالام جاش روغن نازگیل بزن موهات از ماسکای خونگی هم برای پوستت استفاده کن

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار