2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خارش پشت، لاغری پرخوری علائم پسرخالم بودیه قرص خوردخوب شد

اها از اون كرم هاي ريز سفيد داشت؟

من منظورم اسكاريس و ايناست چطور وارد بدن ميشن؟ مثلا كرم كدو و اسكاريس

اها از اون كرم هاي ريز سفيد داشت؟من منظورم اسكاريس و ايناست چطور وارد بدن ميشن؟ مثلا كرم كدو و اسكار ...

درست نمیدونم این ماله خیلی سال پیشه خالم ازم دکتراطفال خوب پرسیدگفتم واسه چی میخوای گفت پسرم همش میخوره هرچی میخوره لاغرمونده میگه پشتم همش میخواره رفته بوددکترآزمایش مدفوع نوشته بودگفته بودانگله قرص داده بودیه هفته ای علائمش برطرف شدتااینجامیدونم عزیزم

درست نمیدونم این ماله خیلی سال پیشه خالم ازم دکتراطفال خوب پرسیدگفتم واسه چی میخوای گفت پسرم همش میخ ...

ممنونم كه انقدر با حوصله و دقيق برام توضيح دادي:)  من تازه وارد ني ني سايت شدم و شما اولين كاربري هستيد كه خيلي باهام مهربون رفتاركردين و بهم اهميت دادين اميدوارم واقعا حال دلتون هميشه شاد باشه و به هرچيزي كه ميخواي برسي گلم 

ببخشيد سوال زياد ميكنم چطوري ادم به كرم معده مبتلا ميشه من منظورم با كرم هاي خيلي بزرگ كه ميگن 50 سانت ميشه مثلا اسكاريس اينا از كجا ميان؟

والاا من یادمه که داشتم نمیدونمم چجوری خوب شدم نمیدونمم چجوری فهمیدن😂😂😂 علائمش درست یادم نیست  خودت گفتی کیا بچه بودن داشتن😂خب یادم نیست😂ولی یادم میاد یه بازه ای ترشحات عجیب داشتم که خشک میشد  نمیدونم مال انگل بود یا نه.. دیگه اطلاعاتت خیلی شد باس😂

ممنونم كه انقدر با حوصله و دقيق برام توضيح دادي:) من تازه وارد ني ني سايت شدم و شما اولين كاربري هس ...

سلام اون چیزی که تو میگی از اولش بزرگ نیست یه نوع میکروبه وقتی وارد بدن میشه داخل روده و معده رشد میکنه حالا جواب سوالت از کجا و چطوری وارد بدن میشن از غذای آلوده میوه و سبزی آلوده کلا فکر کنم میکروبش داخل خاک هست وقتی میوه و سبزی نشسته و ضدعفونی شده مصرف بشه میره داخل بدن داخل روده و معده تغذیه میکنه و شروع به رشد میکنه به قول خودت تا بیست سانت و پنجاه سانت هم رشد میکنن  و با اون کرم های ریز سفید فرق میکنن باعث دل درد ودلپیچه شدید میشه 

سلام اون چیزی که تو میگی از اولش بزرگ نیست یه نوع میکروبه وقتی وارد بدن میشه داخل روده و معده رشد می ...

سلام گلم ممنونم كه جواب دادي:)

خب ممكنه از طريق گوشت خام هم وارد بدن بشن؟

اره دختر داییم داشتبه شدت لاغر شد دل درد میگرفت فهمید انگل داره

از چه نوعي ؟ كرمك؟ همونا كه ريز و سفيدن؟ اشتهاش چطور بود؟ اصلا چجوري مبتلا شد

ببخشيد سوالام زياد شد...