2777
2789
عنوان

کیا خونشون یک خوابه ست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نقشه ش بده مگرنه ۸۷ متره😓😓

اوه من خونم ۹۶ متره که ۱۱ مترش پارکینگه. میشه ۸۵ متر اما دو خوابست خوابهاشم بزرگه . حیاط داره مال شما ؟

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
والا من که برای بچه شده ماشین و میعروسم میرم اجاره اما خونمو باید دو خوابه کنم حسرت به دل میمونم سیس ...

چرا اینقدر سخت میگرین مگه لذت بچه فقط تو سیمسمونی هست؟بچه بیاد انقدر عاشق اون میشین و تمام فکر و خیالتون بچه میشه که به این چیزا اهمیت نمیدین اصلا باور کن😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ميتوني وسايل خودتو بچيني يه طرف اتاق 

براي بچه ات يه گهواره كوچيك بخري با يه كمد جمع و جور فعلا بچيني يه طرف ديگه  

چون بچه كه فعلا نميتونه از اونا استفاده كنه تا انشالله يه خونه خوب و دو خوابه بخري 

اونموقعه وسايلشو بيشتر كني 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
جای اینارو دارم 

پس دیگه غصه چی رو میخوری😕والله اگه بچه بیاد به این چیزا دیگه فکر نمی کنید فقط خود بچه باور کن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پس دیگه غصه چی رو میخوری😕والله اگه بچه بیاد به این چیزا دیگه فکر نمی کنید فقط خود بچه باور کن 

اره اینجا اومدم اروم شدم تازه به فکر پارتیشن هم افتادم واسه پذیرایی اگه بشه

چرا اینقدر سخت میگرین مگه لذت بچه فقط تو سیمسمونی هست؟بچه بیاد انقدر عاشق اون میشین و تمام فکر و خیا ...

اخه همه فامیلا برای نوزادشون سنگ تموم گذاشتن جشن و ییسمونی انچنانی و اینا فیلمبردار و اتلیه 

حالا من این کارارو نکنم نمیگه چرا من اینارو ندارم بس😐

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

آفرین به مامانامون که قدیما چنین چیزایی واسشون غصه نبود.چن تا بچه تو یه اتاق.عزیزم شاکر خدا باش به خاطر بچت .خیلیا دلشون میخواد فرش زیر پاشونم نداشته باشن اما بچه دار بشن حالا غصه اتاق نی نی؟

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.