2777
2789

من هنوز سینم شیر یا ترشح نیومده بعضیامیگن زود اومد شیرشون ،

براشما چطور بوده؟؟ نگرانم نکنه شیر نداشته باشم بعدزایمان

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید

من از ۱۸ هفته ترشح داشتم از سینه تا همین الان

ولی هیچ ربطی ب شیر داشتن یا نداشتن نداره

خیالت راحت

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس منم نیومده😥😥

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
برا من اصلا نیومد سزارین که شدم . سینه امو گذاشنم دهنش خودش خورد 😐😐😐😍😍😍😍 شیرم بعد اون اومد دی ...

ای جان😍

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
شیرتون خوب و کافی بود ؟

شب اول اصلا خوب نبود اما خب باید خیلی مایعات بخوری هفته اول بعد دیگه شیرت خوب و روان میشع،،،مخصوصا تو بیمارستان من هفته اول روزی سه تا آبمیوه بزرگ میخوردم شیر وابگوشت زیاد میخوردم الان دیگه خوب شده حتی اگه یه روزم چیزی نخورم شیر دا م

خانما منم تو بارداریم ترشح از سینم اومد فکر کردم شیره به دکترم گفتم گفت اون شیر نیست،،،،

چون سطح هورمون پرولاکتین تو بارداری میره بالا ترشح از سینه داری،،،،

من سه روز بعد زایمانم شیرم اومد،، تا قبلش باسرنگ به بچه شیر خشک میدادیم که به شیشه عادت نکنه،،،