2777
2789
توبگو ازخودت

منم چون خونوادش حسابی دخالت میکردنو وخودش نتونست مدیریت کنه درست زندگیمونو تایه حدی ام دهن بینه ،اعتیادش به ترامادولو بی احترامی به خونوادمو،یه سری چیزای دیگه دارم جدا میشم ،ولی خب متاسفانه علاقه دارم بهش هنوز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه از کارش پشیمون نیست و ادامه میده و هیچ تلاشی برای زندگیش نمیکنه حق داری عزیزم. دلت برای پسرت تنگ ...

میرم تهران پیش مامانم تا خرداد کارمیکنم. حساب کردم میتونم اگ تاخرداد کارکنم ی ماشین بخرم واس خودم. بعدش میام این سمت میرم سرکار بچمم هرموقع بخام میارمش پیش خودم. فقط مشکلم تا تابستونه

میدونی خربودم. وقتی فهمیدم اوایل داره بم خیانت میکنه چن بار ازش خاسم ک بیاازاول شروع کنیم امانخاس.&n ...

اشکال نداره دیگه کاریه که شده سعی کن استقلال مالی پیداکنی،خودتو جم وجور کنی بعد بری سراغ پسرت

میدونی خربودم. وقتی فهمیدم اوایل داره بم خیانت میکنه چن بار ازش خاسم ک بیاازاول شروع کنیم امانخاس.&n ...

اخی..الهی ..بلانست شما

ولی واس حضانت بچت قانونی راهش رو برو ...یه وقت زیر حرفش نزنه بچه رو نده

حق داری طلاق بگیری مگه شهر هرته خیانت کنه باهاش زندگی کنی پسرتم که هروقت خ استی میبینیش دوسال دیگم پ ...

اره همینه. 2سال ک کامل واس خودمه. بتونم 7ماه دوریشو تحمل کنم همه چی درس میشه. فقط خدا کمکم کنه بتونم طاقت بیارم

دارم.. اما نشد ک بمونم بادخترخالم ریخ روهم.  اون اصن ناراحت نیس خودم پیشنهاد طلاق دادم طلذق ...

عزیزم اول راهی کلی فرصت های خوب داری ناراحت نباش زندگی کردن با چنین آدمی واقعا سخته به انتخابت احترام میزارم.

فقط خدا ❤️❤️❤️
منم چون خونوادش حسابی دخالت میکردنو وخودش نتونست مدیریت کنه درست زندگیمونو تایه حدی ام دهن بینه ،اعت ...

من هیچ علاقه ای بش نداشتمو ندارم.. اما پایبنده زندگیم بودم. مواقعی ک ازبدیاش پیش خونوادم میگفتم همشون همدردم بودنو میگفتن این واست شوهربشو نیس. توحیف شدی

اماالان همشون پشتمو خالی کردن، الانی ک ب ی همدردنیاز دارم نیستن. فقط مامانم پشتمه. اونم جداشده تنهاس. فردا وقت محضردارم

اخی..الهی ..بلانست شما ولی واس حضانت بچت قانونی راهش رو برو ...یه وقت زیر حرفش نزنه بچه رو نده

ن امضا زده تودادگاه. کارش جوریه ک از شکایت اینا میترسه. من ی شکایت کنم تمومه. 

دارم.. اما نشد ک بمونم بادخترخالم ریخ روهم.  اون اصن ناراحت نیس خودم پیشنهاد طلاق دادم طلذق ...

برو مشاوره ببین اونا چی میگن دلایلتو واسه طلاق روی یه برگه بنویس خوبی های شوهرت و بدی هاشو ببین کدوم بیشتره بذار یه گوشه تا بعدا اگه پشیمون شدی و یادت رفت چه بلاهایی سرت اورده بخونی و سر عقل بیای این تجربه منه. ببین بزرگ ترا چی میگن عزیزم الان تصمیمتو قطعی کن بعد از طلاق دیگه زشته بخوای برگردی.اگه تو رو نمیخواد همین بهتر که بره اما اگه خواست برگرده یه فرصت بش بده و دیگه به روش نیار خیانت شو.همه مردا خیانت کارن از این جدا بشی یکی دیگه ....یادت باشه هیچ وقت به شوهر ایندت نگی شوهر قبلیم بم خیانت کرد.

برو مشاوره ببین اونا چی میگن دلایلتو واسه طلاق روی یه برگه بنویس خوبی های شوهرت و بدی هاشو ببین کدوم ...

امشب پرسیدم ازش ناراحت نیسی فردا تموم میشه گف نوچ.. نمیتونم دیگ جمعش کنم، حداقل من نمیتونم، ی جایی اززندگی میرسی ک دیگ نای جنگیدن واس موندنو نداری، من گول همین بزرگترارو خوردم. تونامزدی وقتی ب دوستم پیشنهاد داد خاسم جداشم بزرگترا گفتن ابروووو. ‌‌ عروسی کن خوب میشه.. عروسی کردم ادامه داد. بزرگتراگغتن بچ دارشو فلان نیشه. حالا دیگ نمیتونم رو حرفاشون حساب باز کنم ک فردا با 2 تا بچ برگردم