2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچه داری پشیمون میشی اگرم نداری راحت میشی

دارم.. اما نشد ک بمونم

بادخترخالم ریخ روهم. 

اون اصن ناراحت نیس

خودم پیشنهاد طلاق دادم

طلذق اسمش اسونه اماشرایطش سخته

یادمه چقدخوشحال بودم ک میخام جداشم. 21 سالمه

خیانت کرد بم.کلا بی اعصابه. دلایل منطقی دارم امابازم میگم ایکاش ی فرصت میدادم. ی پسرم دارم 2 سالشه ...

بچت و میتونی دوریشو طاقت بیاری بیشتر فک کن خواهری 

از دریا آموختم هرکس که از حدش گذشت غرقش کنم .
خیانت کرد بم.کلا بی اعصابه. دلایل منطقی دارم امابازم میگم ایکاش ی فرصت میدادم. ی پسرم دارم 2 سالشه ...

نمیدونم ادم وقتی بچه داره شرایط خیلی سختتره،من خودم بچه ندارم نمیتونم نظری بدم واقعا‌‌‌‌

نمیدونم ادم وقتی بچه داره شرایط خیلی سختتره،من خودم بچه ندارم نمیتونم نظری بدم واقعا‌‌‌‌

اره سخته. اما اینک همش تو سایه ی زن زندگی کنی سخته. ازینک همش بترسی کی بلاخره رو سرت زن میگیره

میدونم دوری بچم سخته. اما نوشته فقط٢ سال پیش پدرشه تامن بتونم روپای خودم وایسم بعد حضانتشو میده بم. حتی هرموقع هم بخام میتونم ببینمش

وای چجوری میتونی دوری پسرت رو تحمل کنی؟وقتی باباش سرکاره کی مواظبشه؟اجازه داری ببینیش؟

میدونی خربودم. وقتی فهمیدم اوایل داره بم خیانت میکنه چن بار ازش خاسم ک بیاازاول شروع کنیم امانخاس. 

من واس زندگیم جنگیدم، تیراخرمم بچم بود

نمیدونسم کسی ک ذاتش خرابه بابچه درس نمیشه

اگه از کارش پشیمون نیست و ادامه میده و هیچ تلاشی برای زندگیش نمیکنه حق داری عزیزم. دلت برای پسرت تنگ نمیشه نمی تونی با خودت ببری بچه ات را.؟

فقط خدا ❤️❤️❤️