2777
2789
من هیچ علاقه ای بش نداشتمو ندارم.. اما پایبنده زندگیم بودم. مواقعی ک ازبدیاش پیش خونوادم میگفتم همشو ...

حالا برعکس من انقد علاقه داشتم که اصلا چشمام بدیاشو نمیدید واقعا اینکه میگن عشق آدمو کورمیکنه درسته،تااینکه بعداز دوسه ماه جدازندگی کردن فهمیدم واقعا نمیشه بااون شرایط زندگی کرد،من خودم  چون دوسش داشتم مخالف طلاق بودم اوایل ولی خونوادم مدام میگفتن که این زندگی اخرو عاقبت نداره ولش کن ،که اخرم دیدم حق با اوناست ،زندگی که فقط عشق و علاقه نیست....

حالا برعکس من انقد علاقه داشتم که اصلا چشمام بدیاشو نمیدید واقعا اینکه میگن عشق آدمو کورمیکنه درسته، ...

خوبه. موفق باشی

منم درست میشم فقط تایم میبره. همه چی مث روز اولش میشه. خدا ک هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم در نهایت خودت تصمیم گیرنده ای فقط با خودت اتمام حجت کن بعدا جای پشیمونی نیست. اگه شاغلی که چه بهتر اگرم نیستی برو سر کار تا بعد از طلاق دستت توی جیب خودت باشه حتی اگه پدرت وضع مالیش عالیه. بچه رو کی میگیره؟حالا گفتی با دختر خالته؟باهاش میخواد ازدواج کنه؟ 

چقد نامرده  عزیزم بسپار به خدا که راه درستو پیش روت بذاره، حالتم خوب میشه اینطور نمیمونه

امیدوارم. فقط بتونم7 ماه دوری پسرمو تحمل کنم بعدش هروقت بخام میتونم ببینمش. مرسی دوستم

اینو یادت باشه که طلاق اخرین راهه ..اگه همه راه هارو رفتی و جواب نداده هر تصممی میدونی درسته بگیر عز ...

دیگ نمیشد واقعا. تاکی باید بترسم ک باش برم بیرون نکنه ب این شماره بده یا چ میدونم هرچی دیگ.. منم غرور دارم دیگ. خدا کمکم کنه بتونم کناربیام چون تواین شرایط همه پشتمو خالی کردن. خیلی ب وجود پدرم نیاز دارم اینک بم بگه غصه نخور خودم پشتتم. اما زوتر ازهمه اون تنهام گذاش.. کاش این روزا یادم نره

عزیزم در نهایت خودت تصمیم گیرنده ای فقط با خودت اتمام حجت کن بعدا جای پشیمونی نیست. اگه شاغلی که چه ...

بچه رو تا2سال اون نگه میداره تامن بتونم روپای خودم وایسم تواین 2سالم من هروقت بخام میتونم ببینمش اما چون میرم تهران درماه 4 روز ک بیام مرخصی میتونم ببینمش.. اره کارمم جورکردم. ن بابا عشقو نوششو میکنه ول میکنه چ ازدواجی. باهمکارش بود، بادخترداییش، حتی اوایل رو خاهرمم چشم داش همش میگف چرا اجیت نمیادپیشت. یا قایمکی بش پیام میداد ازاد تنهاس بیا پیشش