2777
2789
حساس ترین جا چیه،عمل سخت کجا بود،شوهر من عمل کرد،چهار انگشت پایین تر از ناف،یه خراش دوسانتی زدن،آخر ...

همسر شما به روش لاپاراسکوپیک انجام داده ولی درد ب..ی..ض..ه هم چنان هست.

روش باز از کشاله ران انجام میشه 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه  ..چجوری وقت میده دیر ..  چه داروهایی داد  ساختنی بود

نه قرص میداد،همین دوماه قبل یه قرص بهش داد که دونه ای ۲۲۰ تومن گرفت آمریکایی اصلش بود.خیلی هم سخت پیدا شد هر ۱۰ روز یه دونه باید میخورد.زنگ بزن مطب نه زیاد دیر ممکنه از یک هفته تا نهایتا یک ماه معطل بشی برای وقت 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
قبلش بازم سقط داشتی ... ازمایشلت انعقادیو بده  ..ایمنی بده ..    دی اف ای شوهرتم چک ک ...

نطفه ضعیف بود 

نه قبلش سقط نداشتم همون یه بار گرفت که همونم سقط شد.دلیلشم که مشکل همسرم بود البته که منم تنبلی دارم ولی خب ربطی نداشت.

الان ۱۱ ماه گذشته از سقط اقدامم ولی خب فعلا که خبری نیست.

نطفه ضعیف بود  نه قبلش سقط نداشتم همون یه بار گرفت که همونم سقط شد.دلیلشم که مشکل همسرم بود ال ...

اره هفته های اول که سقط بشه  از نطفست  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من الان ی پسر ده ماهه دارم بنظرم برو ویدئو عمل واریکوسل رو ببین،چیز خاصی نیست ک زیاد نگرانش باشی ...

واسه من یه مشکل بزرگ هست که مادر شوهرم به شدت روی شوهرم حساسه.شوهرم بخواد دوباره عمل کنه این دنیا رو خبر میکنه و تا یه هفته گریه زاری راه میندازه.منم از این کارا بدم میاد.یبار به شوهرم گفتم انقد مامانت به عالمو ادم مشکل تورو میگه اگه ما نخوایم تا ۵_۶سالم بچه دار شیم همه میگن مشکل دارن

نطفه ضعیف بود  نه قبلش سقط نداشتم همون یه بار گرفت که همونم سقط شد.دلیلشم که مشکل همسرم بود ال ...

شوهرت از چند میلیون با قرص شد چند  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اره هفته های اول که سقط بشه  از نطفست  

من که از درمانش راضیم.معیارم صرفا نتیجه نیست.من تخمدانم پلی کیستیک بود وحشتناک.خودش جراحیم کرد الان یک سال و نیمه یه دونم ندارم 

همسر شما به روش لاپاراسکوپیک انجام داده ولی درد ب..ی..ض..ه هم چنان هست. روش باز از کشاله ران انجام ...

همین الان رفتم سرچ کردم،عمل باز واریکوسل رو دیدم،همینه ک من گفتم

لاپاراسکوپی رو نمیدونم چیه،فک کنم از طریق لیزر اینا باشه

آخه وقتی رگها زیر شکم گره خورده چرا از ران جراحی کنن

شوهرت از چند میلیون با قرص شد چند  

شوهرم آزمایش اولش ۵ میلیون و داشت اما حرکت نداشتن. الان به ۱۳  هم رسیده حرکت هم داره.اما مشکل اصلی الان کندی حرکته که دکتر میگه فولی خوب داشته باشی مشکلی برای بارداری نداری.یعنی اون حرکت نداره مال منم تنبل.

دارم به iui فک میکنم ولی خب گفتم چند ماه دیگم صبر کنم شاید شد،همه ی راهارو یهویی  نرم روحیمو از دست بدم 

من که از درمانش راضیم.معیارم صرفا نتیجه نیست.من تخمدانم پلی کیستیک بود وحشتناک.خودش جراحیم کرد الان ...

عه پلیکیستیکم‌مگه جراحی میکنن