الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه ..چجوری وقت میده دیر .. چه داروهایی داد ساختنی بود
نه قرص میداد،همین دوماه قبل یه قرص بهش داد که دونه ای ۲۲۰ تومن گرفت آمریکایی اصلش بود.خیلی هم سخت پیدا شد هر ۱۰ روز یه دونه باید میخورد.زنگ بزن مطب نه زیاد دیر ممکنه از یک هفته تا نهایتا یک ماه معطل بشی برای وقت
شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
نطفه ضعیف بود نه قبلش سقط نداشتم همون یه بار گرفت که همونم سقط شد.دلیلشم که مشکل همسرم بود ال ...
اره هفته های اول که سقط بشه از نطفست
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
من الان ی پسر ده ماهه دارم بنظرم برو ویدئو عمل واریکوسل رو ببین،چیز خاصی نیست ک زیاد نگرانش باشی ...
واسه من یه مشکل بزرگ هست که مادر شوهرم به شدت روی شوهرم حساسه.شوهرم بخواد دوباره عمل کنه این دنیا رو خبر میکنه و تا یه هفته گریه زاری راه میندازه.منم از این کارا بدم میاد.یبار به شوهرم گفتم انقد مامانت به عالمو ادم مشکل تورو میگه اگه ما نخوایم تا ۵_۶سالم بچه دار شیم همه میگن مشکل دارن
نطفه ضعیف بود نه قبلش سقط نداشتم همون یه بار گرفت که همونم سقط شد.دلیلشم که مشکل همسرم بود ال ...
شوهرت از چند میلیون با قرص شد چند
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
شوهرم آزمایش اولش ۵ میلیون و داشت اما حرکت نداشتن. الان به ۱۳ هم رسیده حرکت هم داره.اما مشکل اصلی الان کندی حرکته که دکتر میگه فولی خوب داشته باشی مشکلی برای بارداری نداری.یعنی اون حرکت نداره مال منم تنبل.
دارم به iui فک میکنم ولی خب گفتم چند ماه دیگم صبر کنم شاید شد،همه ی راهارو یهویی نرم روحیمو از دست بدم
شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
من که از درمانش راضیم.معیارم صرفا نتیجه نیست.من تخمدانم پلی کیستیک بود وحشتناک.خودش جراحیم کرد الان ...
عه پلیکیستیکممگه جراحی میکنن