2777
2789

همسر منم داره ولی دکتر گفت خفیفه و نیاز به عمل نداره و همسرم اسپرم صفرهست انسداد لوله داره بیوپسی بیضه میشه برای گرفتن اسپرم . . ممکنه با عمل واریکوسل خوب بشه و انسداد از بین بره؟؟؟ 

آهان اونو که شوهرمن داد و بعد عمل کرد

چند بود عددش

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا دکتر برای اقدام به بارداری راه عمل و پیشنهاد نمیدن چون میگن ۵ درصد مشکل و حل میکنه و بر میگرده‌‌.

عمل سختیه چون حساس ترین جاست از لحاظ درد و اینا سخته اما الان همسرت به کمک داروی تقویتی میتونه اسپرمای خوبی داشته باشه برای بارداری.

به نظرم رو تشخیص یه دکتر زوم نشو.

اگه تهرانی به دکتر ویجی کومار پرونده شوهرتو نشون بده اون لازم باشه بی تعارف بهت میگه 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

من الان ی پسر ده ماهه دارم

بنظرم برو ویدئو عمل واریکوسل رو ببین،چیز خاصی نیست ک زیاد نگرانش باشی،شوهرم ی شب استراحت کرد،رپز بعدش سرپا شد

چندتا از رگ هاش۴ انگشت پایین تر از ناف بهم گره خورده، ی خراش دوسانتی میزنن رگها رو میکشن بیرون از هم جداشون میکنن بعد میندازن تو سه تا بخیه میخوره تامام 

معمولا دکتر برای اقدام به بارداری راه عمل و پیشنهاد نمیدن چون میگن ۵ درصد مشکل و حل میکنه و بر میگرد ...

ویجی کوما دکتر زنان که

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

استاتر رفتیی ... اول برو پویان  بعد برو جنتی ..هردورو با هم‌برو ببین چی میگن

31بود فکرکنم واسه شوهرشما چی؟

زیاد بود که   ۲۷ بود  دکتر گفت بالاست ..زیر  ۲۰  باید باشه  بهتر ۱۵ اینا باشه

پاینتر از ۱۵ میگن عالیه

ویجی کوما دکتر زنان که

نه من بارها دیدم تو مطب پرونده آوردن برای همین واریکوسل دیده تایید کرده با این میزان اسپرم میشه بچه دار شد یا نه.

اگه نمیشده یعنی اون تشخیص میداده صریح میگفت.

به شوهر منم گفت عمل نکن چون فرقی نمیکنه بهش دارو داد از دکترای اورولوژ بهتر درمانش کرد.اسپرماش اصلا حرکت نداشتن هر جا رفتیم گفتن آی وی اف اما بعد درمان اون باردار شدم ولی خب سقط شد 

الان تو آزمایش جدیدش حرکت اسپرمش بهتر شده گفت هنوز کندی داره ولی بهتره 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
معمولا دکتر برای اقدام به بارداری راه عمل و پیشنهاد نمیدن چون میگن ۵ درصد مشکل و حل میکنه و بر میگرد ...

حساس ترین جا چیه،عمل سخت کجا بود،شوهر من عمل کرد،چهار انگشت پایین تر از ناف،یه خراش دوسانتی زدن،آخر سر هم ۳ تا بخیه زدن،،کل جراحیش هم ۲ تا ۴ دقیقه طول میکشه،

دوران نقاهت هم شوهرم چون ترسو بود ی شب استراحت کرد

نه من بارها دیدم تو مطب پرونده آوردن برای همین واریکوسل دیده تایید کرده با این میزان اسپرم میشه بچه ...

عه  ..چجوری وقت میده دیر ..  چه داروهایی داد  ساختنی بود

نه من بارها دیدم تو مطب پرونده آوردن برای همین واریکوسل دیده تایید کرده با این میزان اسپرم میشه بچه ...

قبلش بازم سقط داشتی ... ازمایشلت انعقادیو بده  ..ایمنی بده ..    دی اف ای شوهرتم چک کن .اینا دلایل سقطه