2777
2789
عنوان

بچه بیار پایه های زندکیتو محکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 67 پست
آره خیلی بهتر شدیم خدا رو شکر..

خداروشکر

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بچه خیلی تاثیر داشت شوهرم ی اخلاقای داشت ک من اصن دوست نداشتم ولی با اومدن بچه بهتر شد و الان خیلی خوب شده و ی چیزمهمتر اینکه مامانم و شوهرم اصن رابطه خوبی نداشتن ولی بچم قدمش خیر بود و خداروشکر گوش شیطون کر الان خیلی خوبن و من دیگه اذیت نمیشم...خدایا شکرت بخاطر نعمتی ک بهم دادی

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
بدترشدیم.چون سربچه هم دعوامون میشه.🤕

عزیزم...منم میترسم از این قضیه...

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار

پایه زندگی باید از اول ازدواجت محکمش کنی ربطی به بچه نداره 

زندگی که بخاطر بچه نگه داشته بشه جهنمه هم برا خودتون هم بچتون

ولی اگه تفاهما هست و رابطه خوبی دارید ولی یه سری مسایل جزئی تو زندگیتون هست اره بچه حلش میکنه 

زندگی من دقیقا اینجوریه 

خیلی عالی بود ولی یه مشکلای کوچیکی بود که بیشتر بخاطر تنهایی من بود الان داره حل میشه

گَهی زین به پُشت و گَهی پُشت به زین
عزیزم...منم میترسم از این قضیه...

شوهرم ازمن که ناراحت میشه بچمو اذیت میکنه تا صدام دربیاد😠بهش چیزهایی میده که گوارششو به هم میریزه.پیشش حرفهایی میزنه که بچه ازش یاد میگیره.گاهی اوقات کاربد که میکنه یهو حمله میکنه سمت بچه بچم وحشت میکنه جیغ میزنه میترسم بنددلش پاره بشه.😠بچه خوبه به شرطی که شوهرت عاقل و بالغ باشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

اره بهتر میشه ولی تا بیاد بهتر بشه بچه روانی میشه !!!درست همون سالهای ابتدایی بچه ک روح و روانش شکل میگیره زندگی پر تنش میشه بعد ک بچه بزرگتر شد اره بهتر میشه اونم اینجوری ک دو طرف بخاطر بچه کوتاه میان!!!!

اول رابطه باید خوب باشه بعد طفل معصوم ب دنیا 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
والا منک تا مرز طلاق رفتیم همون دوران فهیدیم حامله ام  پس برگشتیم به هم دیگه  زندگیمونو ...

ما مشکل جدی با هم نداریم اما جدیدا به خاطر شرایط زندگیمون لج و لجبازیامون خیلی زیاد شده و من به شدت با کارهای شوهرم مخالفم یعنی تازگیا هر چی دعوامن میشه فک میکنم باید الان از هم طلاق بگیرسم چجوری زندگیتونو ساختین من زندگیم خوب بود الان داره خراب میشه شوهرم خیلی اهل محبت هستش اما یه کلامه از حرف کوتاه نمیاد این عذابم میده