2777
2789
عنوان

بچه بیار پایه های زندکیتو محکم کن

704 بازدید | 67 پست

خانوما یه سوال شما قبل و بهد از بارداریتون رابطتتون با همسرتون بهتر شد یا نه؟ یعنی بچه بازیا و لج و لجبازیاتون کمتر شد؟ خیلی برام مهمه 

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نوشتم منظور بعد از اومدن بچه بود اخه من یه کم با شوهرم مشکل دارم همدیکه رو دچست داریم ولی خیلی میترسم بوه دار بشم نمیدونم وضعیت بهتر میشه یا بدتر اخه شوهر من ادم حساسیه

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار

هرکی میگ اگه رابطتت با همسرت بده بچه بیار همه جی خوب میشه 

طرف سر بزیر میشه 

لعنت بهش 

توروخدا اگ شرایط مادر و پدر شدنو ندارین 

اگه از نظر عقلانی به درجه ای از درک نرسیدین ک بتونین از یک بچه مراقبت کنین بچه دار نشین که بعدزندگی  بچه مشکلات چند برابر میشه و یه بچه رو هم نابود میکنین 

ما هفت ساله ازدواج کردیم سال اول که هنوز خوب همدیگه رو نمیشناختیمخیلی کل کل داشتیم اما به مرور کمو کمو کم شد تا الان کاملا باهم رفیقیم چهار ماهه باردارم فکر نمیکنم تاثییری تو روابطمون بزاره چون ما دیگه آردامونو الک کردیم 

😎🤔