2777
2789

نزدیک۸هفتمه،گاهی یجور بدی تیر میکشه زیر دلم که کج میمونم،ناگفته نماند که یه عالمه کیست دارم که دارم شیاف میزنم هر شب و دوفاسترون میخورم ،میترسم نی نی طوریش بشه 

خیلی هم استرس دعوا با سوهرم داشتم متاسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کیست نداشتم اما حدود یه ماه درد کشیدم اوایل بارداری،پهلو بخاری میخوابیدم دردم کمتر میشد

من اینماهی که باردارشدم تخمدانام هایپرشدن،حالا همونا بزرگتر شدن،دکتر گفت مراقب باش استراحتم زیاد داشته باش،گفت خودشون جذب میشن کم کم

من اینماهی که باردارشدم تخمدانام هایپرشدن،حالا همونا بزرگتر شدن،دکتر گفت مراقب باش استراحتم زیاد داش ...

خب دیگ دکترت بهت توضیح داده،مو ب مو رعایت کن ایشالا بسلامتی زایمان کنی

خب دیگ دکترت بهت توضیح داده،مو ب مو رعایت کن ایشالا بسلامتی زایمان کنی

اره ولی دکترا میخان نترسیم و استرسی نشیم

من چون استرس زیاد داشتم نگرانم و دردای گاه وقتی که دارم

ممنون عزیزم

الهام جون اگه موقع پریودی هم درد داشتی کاملا این امر عادیه گاهی حتی تا موقع زایمانم میتونه ادامه داشته باشه واینکه کیست خودش یه دلیل محمکه واسه این درداس شیافی رو که استفاده میکنی هم اصلا عوارض نداره واسه نی نی خوشملت

الهام جون اگه موقع پریودی هم درد داشتی کاملا این امر عادیه گاهی حتی تا موقع زایمانم میتونه ادامه داش ...

موقع پریودی در حد معمولی گاهی داشتم روز اول،فردا میرم دکتر ج ازمایشم ببرم ببینم چی میگه باز 

ممنونم عزیزم