اهوخااااانمی مدیر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 427 عنوان ویژگیزنی ک شلخته نیس چیه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 35 پست هم خودش هم خونش 1398/07/30 | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selene عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 38994 هیچی پخش وپلا نیست ظرف کثیف نداره تو سینک همیشه خونش مرتبه کشوهاش مرتبه ... نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم این شکلی باشم
اهوخااااانمی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 427 هیچی پخش وپلا نیست ظرف کثیف نداره تو سینک همیشه خونش مرتبه کشوهاش مرتبه ... خو منم سعی میکنم همه ی اینا رو انجام بدم ولی وسواسیه وایتکس ب دست نیستم پلشتم نیستم ولی بم میگن شلخته
مادراینده عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 13179 خونش درحد مرتب باشه گردخاک رو میزا نباشه سینکش سیاه نباشه (ظرف مهم نیست ممکنه ب هرحال شاید خال نداشته باشه ) دستشویی و حموم تمیز باشه تاحدودی کابینتا در حد اعتدال مرتب منظم باشه چون منظمی و تمیزی مطلق وجود نداره مگز با سابیدن مداوم
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31688 اخه میدونی مامان نامزدم خیلییییی تمیزه و مرتبه همش شلنگ ب دسته حالا این ب من میگ شلخته ای میفهممت کاملا .ببین نزار هیچیت روی زمین بمونه .یعنی لباسات کیفت و حتی لوازم اشپزخانه (قابلمه و دستمال و قاشق و لیوان و...)هر چی رو برراشتی جمع و جور کن بزار سره جاش .خودتم شیک بپوش . نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
اهوخااااانمی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 427 میفهممت کاملا . ببین نزار هیچیت روی زمین بمونه . یعنی لباسات کیفت و حتی لوازم اشپزخانه (قابلمه و د ... وای مرسی ک درکم میکنی دیگ چیکارکنم ب نظرت
باران۶۰۷۰ عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 7619 رو یخچالش و کابینتا و ... لک نیستسینکش برق میزنهته قابلمه ها و ماهی تابه هاش تمیزه و لک ندارهسنگ توالت و روشوییش تمیزهفرشاش لک ندارهآینه ها و دکوریاش گردوخاک ندارهاینکه سینکش پر ظرفه و گه گداری خونش به هم ریخته هست ملاک شلختگی نیست خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
مادراینده عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 13179 وای مرسی ک درکم میکنی دیگ چیکارکنم ب نظرت ب ی ورت بگیر بقیه خورده فرمایشاش رو 😁😁😁😁😁
اهوخااااانمی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 427 ب ی ورت بگیر بقیه خورده فرمایشاش رو 😁😁😁😁😁 نمیتونم رو نرومه
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31688 وای مرسی ک درکم میکنی دیگ چیکارکنم ب نظرت بهدش سعی کن حداقل روی جلو مبلی و کمد و تختخوابت و ....روشون یه دستمال بکشی .حداقل ظاهرشونو تمیز کنه .حتی سینک ظرفشویی رو هم سعی کن بسابی اما نه با وایتکس .من با تاید ماشینی میسابم تمیز میشه .روی میز غذاخوریتم هیچی نباشه فقط یک گلدون کوچلو . نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
pariiiiiiisima عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 3271 اخه میدونی مامان نامزدم خیلییییی تمیزه و مرتبه همش شلنگ ب دسته حالا این ب من میگ شلخته ای منم مجرد بودم خیلییییییی شلخته بودم مامانم همش غصه میخورد میگفت تو شوهر کنی ابروی منو میبری. الان که ازدواج کردم دخترخالهام اومده بودن خونمون هی میگفتن بابا بشین چقدر کاری شدی تو. هیچکس باورش نمیشد من انقدر عوض شده باشم
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31688 حتی وقت نکنم کل یخچال رو تمیز کنم . روی دستگیره یخچالم یه دستمال میکشم...داخلشم سعی کن یکم مرتب بچینی . نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
اهوخااااانمی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 427 منم مجرد بودم خیلییییییی شلخته بودم مامانم همش غصه میخورد میگفت تو شوهر کنی ابروی منو میبری. الان که ... کاش منم بشم بقیه کف کنن
اهوخااااانمی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 427 حتی وقت نکنم کل یخچال رو تمیز کنم . روی دستگیره یخچالم یه دستمال میکشم...داخلشم سعی کن یکم مرتب بچین ... اوهوم
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31688 فعلا که نامزدی .همون لباسات مرتب و شیک باشن و روی زمین هم کیفتو نزاری کافیه . نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31688 اها کفشاتم همیشه تمیز باشه . خودت جفتشون کن . نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(