من خیلی قانع نیستم شاید از نظر خیلی ولخرج نباشم ولی بیشتر از وسعمون خرج می کنم این قد هی از این و اون میزنم تا مثلا فلان لباس و بگیرم
مثلا الان فصل سرما واسه بچه لباس میخوام بخرم میخوام بهترینها رو بخرم هرچند دستم نمی رسه هی کم کم میخرم و حرص می خورم هی از فلان خرج میزنم هی ب شوهرم الکی میگم پول بده واسه فلان چیزززز
از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همیشه میخرم اما در حد وسعم اول پول چیزای مهم رو کنار میزارم به پس اندازمم دست نمیزنم یا همراه همسرم میرم خرید به حساب خودش یا خودم با پول خودم یه چیزی میخرم که از پس اندازمم کم نشه😊
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
دیکه خودت میدونی کارت خوب نیست کم کم درستش کن، من خودم همیشه سعی میکنم چیزای خوب بخرم ولی به جیبم هم نگاه میکنم، یه جورایی متناسب خرج میکنم، خداروشکر همه جنبه های زندگیم خوبه، خونه و ماشین و مسافرت و لباس و خوراک و ... کلا همه چیم باهم متناسبن
مثلا چند ميخري لباس براي بچه ؟ درامدتون رو هم بگو تا بگم ولخرجي يا نه؟ البته اگه دوست داري
درآمد شوهرم تقریبی۴.۵ تومنه ..لباس مثلا شلوار و لباس خونه تیکه ای چهل پنجاه تومن شلوار واسه بچه صد و خورده ای کاپشن سیصد سویشرت صد و خورده ای..دو تومن قسط میدیم در ماه
از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤