2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه نه وقتی طرف دست خورد نه

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

چنسالته شما؟

۲۹

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

چرا همه چی رو فقط جنسی میبینی

من جنسی ندیدم من نگاه یک مرد عادی رو گفتم 

وقتی ی نفر رو بشناسی دوسش داشته باشی و جلوی تو ازدواج کنه بچه دار بشه و... تو مینشاختیش اون میدونست! اما باز این کار رو کرد 

اما وقتی نه مثلا بعد از طلاق اشنا بشی با اون خانوم یا قبلش یا هرچی داستان فرق داره اما اینکه جلوی چشم تو این کارو کنه با ی ادم مرده فرقی نداره این نظر منه اگر خانوم ها بیشتر از اقایون میشناسن اونارو که چی بگم

من جنسی ندیدم من نگاه یک مرد عادی رو گفتم وقتی ی نفر رو بشناسی دوسش داشته باشی و جلوی تو ازدواج کنه ...

نه من منظورم پسری هست که خودش مقصره و دخترو از دست داده 

نه من منظورم پسری هست که خودش مقصره و دخترو از دست داده

اینکه کی مقصر هست واقعا معلوم نیست چیزی که مهمه اینه آیا اون پسر قبول داره مقصره؟ اگه قبول داشته باشه وقتی دختر طلاق بگیره ممکنه بیاد سمتش اما هیچ وقت فراموش نمیکنه که اون ی اشتباهی کرده و دختره باهاش چی کرد . 

اگر نه کلا قبول نداشته باشه هم وقتی شوهر داره دختره هم میاد سراغش کرمشو میریزه 

من جنسی ندیدم من نگاه یک مرد عادی رو گفتم وقتی ی نفر رو بشناسی دوسش داشته باشی و جلوی تو ازدواج کنه ...

ببین دوست این دلتو شکسته ولی با این حال که حتی ازش تنفر داشته باشی، هیچوقت هم نمیتونی فراموشش کنی اصلا مردها نمیتونند دختری که تو زندگیشون رفته فراموش کنند حتی اگر ازش بیزار باشند

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ببین دوست این دلتو شکسته ولی با این حال که حتی ازش تنفر داشته باشی، هیچوقت هم نمیتونی فراموشش کنی اص ...

نه بحث فراموش کردن 

ببینید وقتی ی نفر بیزار باشه تنفر داشته باشه یا غیره یعنی هنوز اون فرد براش مهمه! درسته ؟ ولی وقتی این اتفاق میوفته اون زن برای اون مرد مثل یک انسانی هست که مرده و زیر خاکه! یعنی میشناستش اما دفن شده تموم شده