2777
2789
عنوان

کسایی که شوهرشون تو نامزدی جداشده بوده ......

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 65 پست

دختر گل خواهرانه بهت میکم اینا وسواس و وسوسه شیطان هس 

بچسب ب زندگیت 

فکرش هم نکن 

صلوات بفرست ذهنت رو منحرف کن 

تلقین مثبت کن میبینی دگه کلا فراموش میکنی جریان رو

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
چون چند بار توی دعوا یکدفعه با اسم اون باهام مهربونانه حرف میزد 

اصلا ضعف نشون نده

سعی کن شوهرتو جوووری عاشق خودت کنی ک خدا روشکر کنه بخاطر داشتنت

با سیاست و محبت

کانال تل بهت معرفی میکنم امیدوارم برات مفید باشه..فارسی سرچ کنی میاد👈نبض زن،،سیاست های زنانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم سن بوده اون زمان و گویا شیطون اونطور که اینا میگن

احتمال ۹۹ درصد الکی گفتن. زدن زندگی دو نفرو به هم زدن چیزی جز این نداشتن بگن.

ایرانیها همینطورن بعد جدایی هر انگی به زن میچسبونن. 

با اسم اون باهان مهربون حرف زده ؟؟من متوجه نشدم چی میگی

مثلا تو دعوا یک دفعه گفته زینب عزیزم ببین چی میگم فداتشم ://// در صورتی که با من هیچ وقت تو دعوا اینطوری حرف نزده بود و نمیزنه 

عزیزم این فکرا رو بریز دور شیطون رو از زندگیت دور کن هر روز تو خونه دعا بخون و از خدا ارامش کنار همسرت بخواه خواهشن انقدر دنبال سوراخ تو زندگیتون نباشین انگشت میکنین تو همون سوراخ ناخوداگاه و اون سوراخ میشه یک دره و همه جی خراب میشه همین فکر تو زندگیت رو متلاطم میکنه عزیزم

عزیزم این فکرا رو بریز دور شیطون رو از زندگیت دور کن هر روز تو خونه دعا بخون و از خدا ارامش کنار همس ...

مادرش و خانوادش اصلا منو قبول ندارن و از من خوششون نمیاد و علنی میکنن کاراشونو 

دوستان الان چ فرقی میکنه که به چه خاطر جدا شدن؟؟!! توی دل این بنده خدا رو خالی نکنید ،یعنی چی که حتما بقیه زندگیشونو بهم زدن؟!

دوست عزیز،بخاطر هرچیزی ک جدا شدن،شوهرت اگه از شما عشق و محبت ببینه،حتی اگه اون خانم رو هم یه درصد فراموش نکردا باشه،کم کم فراموش میکنه و وابسته و دلبسته ی شما میشه.کی بدش میاد از یه همسر ک عاشقش باشه؟ پس عاشقش باش و شوهرت رو هم دلبسته ی خودت کن.اگه فکرت درگیر شخص سومی باشه،به خودت میای و میبینی ای داد بیداد که به خاطر یه ادم دیگه زندگیت سرد شدهو از هم پاشیده

جاریم که هر وقت منو میبینه عکسای قدیمی و میاره یا خاطرات قدیمی و میگه و ازین داستانا میگه اینا رفتن ...

پانشدکه نشد مگه شماها وقتی مادرشوهراتون میادپامیشین من فقط یبارپامیشم 

پانشدکه نشد مگه شماها وقتی مادرشوهراتون میادپامیشین من فقط یبارپامیشم 

همون یبار اولو پانشد و اینکه گویا مادرشوهرم هرجا بوده واسش بلند میشده با اینکارش اونو خوردکرده