2777
2789
عنوان

شیردهی نوزاد دو ماهه

270 بازدید | 21 پست

نینیم دو ماهشه موقع شیر خوردن سینه رو مدام میگیره با کشیدن ول میکنه اطراف رو نگاه میکنه کلاً ۵تا ۸ دقیقه شیر میخوره و حدوداً بیست بار این کارو میکنه بعدشم گریه میکنه و میخوابه

بینیشم کیپ نیست فکشم ماساژ میدم ولی تاثیر نداره

نمیدونم چکار کنم😢

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
دختر منم دوماهشه.همین کارو میکنه هی سرشو میکشه عقب نگاه اطراف میکنه 

یعنی طبیعیه
خب اینجوری که هوا میره تو معدشون😔

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی  از علایم رفلاکس هستش، ببر دکتر

واقعاً
دکترش گفت کولیک داره😢

آره خب خیلی هم نفخ داره فکر کنم بخاطر همین کارش هست

اینم همینطوریه
آخرشم جیغ و گریه

فک کنم سیر هم نمیشه

دختر منم دوماهشه.همین کارو میکنه هی سرشو میکشه عقب نگاه اطراف میکنه 

دختر منم. ۳ ماهشه. ۳ هفته است اینطوری شده نمیدونم ببرم دکتر یا عادیه

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
کولیک اکثر بچه ها. دارن. بارفلاکس. متفاوت  هست

دلیلش چیه ؟علائم دیگه ای نداره؟ 

دختر منم. ۳ ماهشه. ۳ هفته است اینطوری شده نمیدونم ببرم دکتر یا عادیه

چند دقیقه شیر میخوره؟

چند دقیقه شیر میخوره؟

وای کلافه ام کرده. بشینم یا بخوابم شیر نمیخوره . تازه می ایستمم سه ثانیه میمکه بعد سرش و میکشه کنار دوباره ۳ ثانیه میخوره بعد میکشه کنار . خیلی شیر خوردنش کم شده در حد ۵ دقیقه. همشم تو گریه است. شکمشم نفخ نداره اصلا

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
دلیلش چیه ؟علائم دیگه ای نداره؟ 

چرا  علایمش. زیاده، طفلی. ها. شیر از معدشون. برمیگرده. تومری، به سایت. دکتر بهروز مقدادی. سر بزن توضیح. داده، ببین  علایمش  با نی نی. شما  یکیه. یانه، 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
وای کلافه ام کرده. بشینم یا بخوابم شیر نمیخوره . تازه می ایستمم سه ثانیه میمکه بعد سرش و میکشه کنار ...

خیلی سخته😩 منم راه میرم میخوره البته تو خواب این بازی هارو در نمیاره واقعاً موندم چکارکنم خیلی نگرانشم

خدا به امون صبر بده

چرا  علایمش. زیاده، طفلی. ها. شیر از معدشون. برمیگرده. تومری، به سایت. دکتر بهروز مقدادی. سر بز ...

ممنون عزیزه دلم از راهنماییت 🙏🏻🌹