خانما شما چجوری اعتماد به نفس دارین موقع حرف زدن سوتی نمیدین؟ من اگه ببینم شخص مقابلم خیلی با شخصیت و محترمه و قشنگ حرف میزنه دست و پامو گم میکنم استرس میگیرم موقع حرف زدن همش چرت و پرت از دهنم درمیاد و سوتی میدم توروخدا بگین چیکار کنم حرف زدنمو تقویت کنم
من یکی از فامیلامون یه خانومس شبیه کتایون ریاحی تازه چن درجه خوشگلتر و با کلاستر و به همون اندازه خوش صحبت و با اداب معاشرت و مسلط من هر وقت اینو میبینم استرس میگیرتم واقعا هر کی با این هم صحبت میشه کم میاره
با اعتماد به نفس باش اول کتابای روانشناسی بخون و رو خودت کار کن میتونی جلوی اینه تمرین کنی خوب حرف ز ...
اخه جدیدا جایی استخدام شدم که ازم میخوان مشتری رو قانع کنم اما نمیدونم چطوری؟ بهم میگن باید فروشت خوب باشه با مشتری صحبت کنی من نمیتونم اخه وقتی مشتری میاد واسه فلان چیز من چجوری قانعش کنم بیا اینم ببر
اخه جدیدا جایی استخدام شدم که ازم میخوان مشتری رو قانع کنم اما نمیدونم چطوری؟ بهم میگن باید فروشت خو ...
عه خوب عزیزم باید سر و زبون داشت باشی دیگه وگرنه ممکنه تو کارت موفق نباشی با توجه به روحیاتت یه شغل رو انتخاب میکردی فقط میتونم بگم روی خودت کار کن و اعتماد به نفس داشته باش به ظاهرت هم برس همیشه که خیلی تاثیر داره
وای اینو که دیگه نگو عمرا تو فیلم حرف نمیزنم از صدام خوشم نمیاد 😣
بشین تو تنهایی خودت به صورت سلفی فیلم بگیر دیگه. بخوای تغییر کنی باید یه حرکتی کنی یا نه؟ اولش سوتی زیاد میدی. سعی کن حرف زدنی فکر کنی. بعد دوماه خودت خوشت میاد
عه خوب عزیزم باید سر و زبون داشت باشی دیگه وگرنه ممکنه تو کارت موفق نباشی با توجه به روحیاتت یه شغل ...
ظاهرم خوبه همیشه مرتبم به خودم میرسم بدون عطر نمیرم بیرون اصلا بر اساس گفته های اطرافیانم قیافمم خوبه ولی اعتماد به نفس تو حرف زدنم خیلی کمه با کسایی که هم سطح خودمن مشکلی ندارم سوتی نمیدم فقط با این اشخاصی که گفتم مشکل پیدا میکنم