2777
2789
عنوان

خاک تو سرم چرا بلد نیستم حرف بزنم

1240 بازدید | 27 پست

خانما شما چجوری اعتماد به نفس دارین موقع حرف زدن سوتی نمیدین؟ من اگه ببینم شخص مقابلم خیلی با شخصیت و محترمه و قشنگ حرف میزنه دست و پامو گم میکنم استرس میگیرم موقع حرف زدن همش چرت و پرت از دهنم درمیاد و سوتی میدم توروخدا بگین چیکار کنم حرف زدنمو تقویت کنم

منم‌ عین توام  ولی کمتر ....😥😥😥😥

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای اینکه وقتی حلوی اون شخص هستی خودت و یه فرد دست و پا‌چافتی فرض میکنی و نمیتونی خوب صحبت کنی در این موقعه همیشه توی دلت  به خودت بگو من میتونم از ذهنت کار بکش و با اعتماد به نفس صخبت کن 

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 

با اعتماد به نفس باش اول کتابای روانشناسی بخون و رو خودت کار کن میتونی جلوی اینه تمرین کنی خوب حرف زدن رو ولی بعضیا هستن که اصلا نمیزارن ادم حرف بزنه مثه طوطی یه جمله رو از حفظ میگن جلوی اینا ریلکس باش و خیلی اهسته جواب بده اینا یه جوری ان که وقتی هنوز داری جواب یه سوالشون رو میدی یه چی دیگه میگن کلا دست و پات رو ‌گم نکن

با همچین ادمایی زیاد هم صحبت نشو 

بنظرم اشتباه چرا نباید صحبت کنه ما در جامعه هستیم که همه جور فردی توش وجود داره پس بنظرم باید همیشه به طرز صحبت کردن این افراد و جملاتی که استفاده میکنن دفت کنه و اوتا رو توی ذهنش بسپاره تا با فرد متشخصی هم صحبت شد بتونه خوب صحبت کنه

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊