2777
2789
عنوان

به حرفتون گوش دادم

243 بازدید | 21 پست

بچه ها طبق اینکه همه گفتید خانواده شوهرمو دعوت کنم تصمیم به انجامش گرفتم

حالا نظرتون در مورد غذا چیه؟

من خودم مرغ سوخاری و چند مدل فینگر فود بنظرم خوبه در مورد دسرم چیزی به ذهنم نمیرسه

میشه پیشنهاد بدین

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ژله خورده شیشه درست کن راحته. سوپ مرغ ساده بذار. اگه اهل سبزی خوردن هستن سبزی بگیر. و اگر اهل سالاد حتما سالاد بذار. فینگر فود دوست دارن؟ اصولا چیزی بپز که دوست دارن . چون اگه زحمت خودت رو بکشی و استقبال نکنن خیلی حالت گرفته میشه. سعی کن تدارکات سفره رو با ذائقه مهمانت جور کنی

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
فینگر فود چیه استارتر

غذاهای بند انگشتی مدل هاش ک زیادن ولی اینی ک استاتر میخواددرست کنه نمیدون چی وچی میخوادبزاره اسی بگو منم یادبگیرم تنوع بدم

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
ژله خورده شیشه درست کن راحته. سوپ مرغ ساده بذار. اگه اهل سبزی خوردن هستن سبزی بگیر. و اگر اهل سالاد ...

ژله خورده شیشه مادر شوهرم خودش یبار درست کرد میخوام یچیز متفاوت باشه عزیزم

اره خورشتی نیستن بخاطر همین درست نمیکنم

اهل گوشت و مرغ و کبابن بیشتر فینگر فودم دوست دارن کلا بد غذا نیستن

عزیزم :) حتی بش بگم این تصمیمو گرفتم ذوق میکنه :))

خوب بهش بگو ازشم نظر بخواه بگو نظرت رومیخوام چون ذائقه شون رومیشناسی ازشم کمک بگیر ازالان تو مهمونی کار کردن یادبگیره

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
غذاهای بند انگشتی مدل هاش ک زیادن ولی اینی ک استاتر میخواددرست کنه نمیدون چی وچی میخوادبزاره اسی بگو ...

منم خیلی بلد نیستم

بعضی پیجا دیدم توو اینستا سفارش میگیرن

بنظتون سفارش بدم بعد بگم خودم درست کردم ؟:))