2777
2789
عنوان

میخام از دانشگاه انصراف بدم

1846 بازدید | 44 پست

رشته ی مترجمی زبانم دانشگاه ازاد رفتم دیدم خیلی سخته فک نمیکردم در این حد باشه پرسیدم میشه عوض کنم گفتن بهمن منم میخام انصراف بدم بمونم بهمن یه رشته دیگه انتخاب کنم

حالا به نظرتون شهریه مو پس میدن؟

نه شهریه که پس نمیدن من دولتی ام انصراف دادم نزدیک سه تومن باید بدم که مدارکمو بده بهم 😐

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخیرتازه شهریه ثابتم ازت میگیرن بعدبرابهمن ثبت نامت میکنن

تاانجایی که میدونم تغییررشته ممکن نیست فقط توی بهمن میتونی رشته های بدون آزمون دانشگاه راشرکت کنی 

چقد بد چرا میخای انصراف بدی؟ رشتت چیه؟ دانشگاه ازاد چی؟ این مشکلاتو نداره؟

علاقه ندارم به رشته ام سختم هست نه دولتی روزانه باید این پول بدی چون جریمه هست ازاد جریمه نداره چون شهریه دادی از اول 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
عزیزم رشته زبان واقعا سخته ؟

ارررره خیلیییییی ینی من دیروز جلسه اوله درس تخصصیم بود دو زنگ کلاس داشتم حالم داشت بد میشد هیچی نمیفهمیدم انقد که سطحش بالا بود من زبانم در حد دبیرستان بود کلاس زبان نرفتم تاحالا😭😭😭😖😖😖😔😔😔😔

این رشته برا کسی که کلاس زبان رفته خوبه نه من که هیچ بلد نیستم😒😒😞😭😭😭

ارررره خیلیییییی ینی من دیروز جلسه اوله درس تخصصیم بود دو زنگ کلاس داشتم حالم داشت بد میشد هیچی نمیف ...

با علاقه انتخاب کردی؟

من رشتمو بدون علاقه برداشتم الانم راضی نیستم ولی دلم میخواد ارشد رشته مورد علاقمو بخونم

عزیزم اینا پول میگیرن و عمرا پس بدن

اره از اولشم میدونستم اینا خیلی پولکین من دیر رفتم برای ثبت نام ولی اینا بخاطر پولش منو ثبت نام کردن حتی دلم خوش بود بخاطر پول رشتمو عوض میکنن

دیگه خجالت کشیدم بگم پول بیشتر میدم همین ترم رشتمو عوض کنید نگفتم شانسمو امتحان کنم