2777
2789
عنوان

میخام از دانشگاه انصراف بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 44 پست

ولی بالاخره هررشته یی یک سختی هایی داره اولش جودانشگاه جوریه همه فکرمیکنن سخته خیلی هاترم اول مشروط میشن ولی اگه یکم تلاش کنی میتونی عادت کنی 

چیزهای خوب به آسونی به دست نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی ببخشید متوجه نشدم 

ببین شماالان چه واحدهایی راداری میخونی تودانشگاه 

یک سری دروس عمومی یک سری تخصصی

عمومی مثل ادبیات ومعارف وتربیت بدنی 

میگم میتونی تااخرترم اگه درس عمومی داری بخونی وامتحان بدی بعدرشته جدیدانتخاب کردی میری ازاموزش نامه معادل سازی میگیری وواحدهایی راکه ترم قبل خوندی رادیگه نیازنیست بخونی 

راستی کتابهات چین قیمتشون رابهم بگوبااسم کتابهارا زیست وشیمی وادبیات میخام 

اینایی که گفتی رو دارم

زیست و شیمی و ادبیات دوازدهم خیلی سبز

با زیست یازدهم نشرالگو

اگه میخای قیمتاشونو نگاه کنم؟

نه شهریه که پس نمیدن من دولتی ام انصراف دادم نزدیک سه تومن باید بدم که مدارکمو بده بهم 😐

سلام ببخشید یه سوال داشتم شما ترم چند بودین و چند واحد پاس کردین که هزینش ۳ تومن میشه من ترم ۴ ام و ۳۴واحد پاس کردم میخام بدونم هزینش چقد میشه

خدایا شکرت

سلام استارتر خواستم بدونم شما انصراف دادی از دانشگاه؟ منم مترجمی میخونم تو دانشگاه غیر انتفاعی ترم اول هم هستم ولی نمیتونم بخونم خیلی سخته برام میتونم انصراف بدم؟

مغز آدم عجب جونوریه هااا...یادش میمونه یه چیزی یادش رفته... اما یادش نمیاد چی یادش رفته😐😑😑
سلام استارتر خواستم بدونم شما انصراف دادی از دانشگاه؟ منم مترجمی میخونم تو دانشگاه غیر انتفاعی ترم ا ...

سلام راستش اره انصراف دادم ولی دوباره برگشتم به همین رشتم فقط دردسرش موند برام الان هیمن رشته رو میخونم و برام اسون شده تا الان هم زبانم قوی تر شده هم افتادم رو روال عادی شده واسم و راحت

انصرافم که دادم پولمو پس ندادن که هیچ پول یه ترم اضافه ام ازم گرفتن و وقتی برگشتم دوباره پولو بهم برگردوندن

البته من میخواستم انصراف بدم کلا برم یه دانشگاه دیگه 

وای منم میخواستم انصراف بدم ولی هرچی استخاره گرفتم برام بد اومد دیگه موندم این رشته...اره عزیزم به قول مامانم اگه قلقش بیفته دستمون برامون راحت میشه منم یه خورده پیشرفت داشتم ولی لیسینینگم افتضاحه فیلم میزارن از یه خطش فقط دو سه کلمه میفهمم☹..دانشگاها همشون پولکین هنوز معدلمانو نذاشتن میگن بیاین پولتو بدین برا ترم بعد بازم خداروشکر پول شما رو دادن...عزیزم هر دانشگاهی تو هر رشته ای سختی های خودشو داره به این فک کنیم که در اینده اگر چه کار پیدا نکنیم ولی یه زبان بیشتر از بقیه بلدیم😉

مغز آدم عجب جونوریه هااا...یادش میمونه یه چیزی یادش رفته... اما یادش نمیاد چی یادش رفته😐😑😑
وای منم میخواستم انصراف بدم ولی هرچی استخاره گرفتم برام بد اومد دیگه موندم این رشته...اره عزیزم به ق ...

شما هنوز ترم اولی من ترم اول بودم زبانم صفر بود 😐 هیچی بلد نبودم میرفتم سرکلاسام انگار داشتن به زبان چینی جرف میزدن 😑😂 بس که متوجه نمیشدم تا انی حد ضعیف بودم ولی الان خداروشکر بهتر شدم همون موقع که دیدم زبانم ضعیفه کلاس زبانمم شرو کردم تا الان دارم ادامه میدم انشالله بهترم میشم 

میخوام بگم من در این حد بودم باز شما یه چیزایی میدونی هنوز زوده واسه نا امید شدن هنوز دانشگاه تو برو همزمان کلاسم برو زبانتم تقویت کن یکم که بگذره مطمئنم عادت میکنی و برات شیرین و لذت بخش میشه 😉